4 különleges asztrológiai esemény 2023 márciusában

♦ Március 3. és 12. között a Jupiter és a Vénusz a Kosban lesz, csatlakozva a Chironhoz. Ha vannak megoldatlan érzelmi problémáid a múltbeli kapcsolataidból, ezek visszatérhetnek a jelenlegi kapcsolataid közé. Ha van bátorságod beszélni a múltbéli sérüléseidről, az az első lépés a gyógyuláshoz és az egészségesebb, teljesebb kapcsolati minták felé való elmozduláshoz.

♦ Március 11-től május 2-ig a Juno a Bika jegyében áll. A Bika, a Szűz és a Bak számára fontosabbak a hosszú távú elkötelezettségek, mint a többi csillagjegy számára. Addig is a párok keressék a lehetőségeket egymás kényeztetésére és kikapcsolódására.

♦ A március 16-án a Bika jegyébe lépő Vénusz, a szerelem istenségként tisztelt. Az emberek most, hogy a Vénusz visszatért a trónjára, megújult szomjúságot éreznek az élet örömei és az erősebb kötelékek iránt. Bármilyen csillagjegyben is állsz, akár egyedülálló vagy, akár párkapcsolatban élsz, érdemes jobban összpontosítanod az érzékiségre. Használd ki ezt az érzést, mert őszig nem fogod megtapasztalni.

♦ A Mars március 25-én lép a Rákba – Az intim vágyak eltolódnak, kiszámíthatóbbá és érzelmesebbé válnak. A következő két hónapban a Kos, a Rák, a Mérleg és a Bak szingliknek érdemes jól kijátszaniuk a kártyáikat.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal 5. oldal 6. oldal
X