Szerelem és társaság március 6-án

Magány, elzártság – így jellemezhető ma a szerelem szférája. Ma fontos, hogy harmóniában legyél önmagaddal, és ne szabadulj el azoktól az emberektől, akiket kedvelsz. Ez lesz az első lépés a családi boldogság, szerelem és barátság megőrzése felé, és nem hagyja, hogy a hangulat kritikus pontra zuhanjon.

A probléma, amellyel ma kivétel nélkül mindenki szembesülhet, a felelősség elvétele önmagadtól. Ha elkezdesz másokat hibáztatni azért, amit te magad is tudsz irányítani, elveszíted a szeretetet és a barátságot. Az egészséges felelősségtudatra önmagadért és az életedért mindannyiunknak szüksége lesz. A lényeg, hogy ne vigyük túlzásba.

Pénzügyek és munka a 14. holdnapon

Ma ne adj ki üres ígéreteket jobbra-balra, mert holnap nagyon megbánhatod. Az emberek nem fogják elfelejteni a megtévesztésedet, és az univerzum sem. A számlákat mindenképpen ki kell majd fizetni, és néha dupla mértékben. És mivel ez a felkelő Hold egyik utolsó napja, érdemes befejezni a megkezdett projekteket.

A határidők sokakat váratlanul érnek majd, és az előre nem látható problémák csak súlyosbítják a pénzügyi helyzetet. Ha nincs kedvünk dolgozni, de az adósság hívogat, maradjunk a megszokott partoknál. A drága bevásárlás messze nem lesz a legjobb időtöltés a mai napon. Legyél takarékosabb.

1. oldal 2. oldal 3. oldal
X