Szerelem és kommunikáció március 4-én

Az Oroszlánban járó Hold megköveteli, hogy képesek legyünk felmérni lelki állapotunkat. Az Oroszlánok szarkasztikusak és cinikusak lehetnek. De ennek a hatásnak vannak pozitív oldalai is: például felfokozott érzelmek, romantika és szenvedély utáni vágyakozás. Próbáljuk meglátni partnerünk fájdalmas pontjait, hiányosságait és gyengeségeit, hogy véletlenül se nyomjuk le.

Ez a nap a manipulátorok virágzásának időszakának tekinthető. E tekintetben az asztrológusok azt tanácsolják, hogy legyél óvatos a kommunikációban, és ne engedd, hogy bárki érzelmileg nyomást gyakoroljon rád. Próbálj meg minél több jót hozni a világba. Ha sikerül a szeretetre és a pozitivitásra koncentrálnod, az emberek viszonozni fogják a szívességet.

Pénzügyek és munka a 12. holdnapon

Ma mindannyiunknak szüksége lesz arra a képességre, hogy be tudjuk tartani az ígéreteinket, és felelősséget tudjunk vállalni mindenért, amit korábban mondtunk. A munkában vigyázni kell, hogy ne mutassuk ki az érzelmeinket, még akkor sem, ha belül tombol a vihar. Bármi történjék is, koncentráljunk a lényegre, és gondolkodjunk racionálisan, különösen a szélsőséges helyzetekben.

Ne feszítsd túl a húrt: csírájában fojtsd el a konfliktusokat, és foglalkozz a feladataiddal, figyelmen kívül hagyva mások pesszimizmusát. Vásárolj egy kicsit az interneten, ha kedved tartja, vagy menj el vásárolni valami szépet keresve. Ez jelentősen emelni fogja a morálodat és a hangulatot.

1. oldal 2. oldal 3. oldal
X