Mai Holdnaptár, Március 12., Néhány erőnk ma biztosan fel fog ébredni

Pénzügyek és munka március 12-én

A mai nap nem a legjövedelmezőbb. Az üzleti életben és a munkában jobb, ha az intuícióra hagyatkozunk, de ne feledkezzünk meg a józan észről sem. A kalandos és nem teljesen átgondolt döntések további problémákat okozhatnak. Céljaid elérése érdekében a szakértők azt tanácsolják, hogy gyakrabban kérd mások segítségét: ezen a napon könnyebb lesz a kollégák és a rokonok támogatását igénybe venni.

A kiadási szempontok nem kedvezőek. Jobb, ha a vásárlást egy másik napra halasztod. Jobb, ha egyáltalán nem foglalkozunk a pénzügyekkel. Ha keményen kell dolgoznod, próbáld meg rituálékkal megnyitni a pénzcsatornát.

Szerelem és kapcsolatok a 11. holdnapon

Ma sokan fokozottan érdeklődnek az ellenkező neműek iránt. Nyugodtan megtervezheted a szabadidődet a másik feleddel. Ez a legjobb nap arra, hogy együtt menjünk moziba vagy múzeumba, az első randevúkra. A nap fogása az érzelmesség, amit a Hold elősegít. Könnyű beleszeretni, elveszíteni a fejünket és sok hibát elkövetni.

Élvezd az interakciókat, de ne feledd, hogy légy diszkrét és tapintatos. Egy óvatlan, erős szó bánthatja a körülötted lévőket. Ha értékeled a kapcsolatokat, és nem akarsz konfliktusokat, ne vegyél részt a pletykákban, személyeskedésben és mások életének kritizálásában.

1. oldal 2. oldal 3. oldal

Posted in Csillagüzenet