Bak

Kedves Bakok, titeket keménynek és nagyon határozottnak ismernek, de ez az időszak arra késztet titeket, hogy sokkal jobban megnyíljatok mások felé. Ez egy nagyon szép időszak lesz, könnyebben fogod kifejezni magad, könnyebben fogod kifejezni az érzéseidet, és sokkal fogékonyabb leszel a körülötted lévőkre.

Egyszerűen érezni fogod az energia, az érzelmek hullámát, érezni fogod, hogy az életed az Univerzummal összhangban rezeg.

Vízöntő

Ki vagy mi a legfontosabb számodra? Ebben az időszakban értékeled az életében lévő embereket és dolgokat. A mérgező vagy őszintétlen barátságok vagy a felesleges szakmai kötelezettségek tényleg megérik az idődet? Úgy döntesz, hogy az igazán fontos projektekre és emberekre összpontosítasz, akik megérik. Az időd értékes, és tudni fogod, hogyan használd fel.

Halak

Boldog születésnapot, kedves Halak!!! Az évnek ebben az időszakában te vagy a főszereplő, és a világ veled együtt rezeg. Vannak kitűzött céljaid? Ha nem, akkor jobb, ha minél hamarabb beállítod őket, hogy dolgozhass rajtuk. Amit mostantól március 20-ig magadért teszel, annak varázslatos, gyors és mindenekelőtt tartós hozadéka lesz. Ez az az idő, amit a lehető legjobban ki kell használnod!

X