Mérleg

A Halak évszaka a Mérlegek esetében az egészség és az életmód házát célozza meg. A csillagok tanácsa, hogy vigyázz magadra, végezz el néhány rutinellenőrzést, avatkozz be a kaotikus alvásrendedbe. Ez egy jó alkalom a változtatásokra, és a most megtanult egészséges szokásokat még hosszú ideig fenn tudod majd tartani.

Skorpió

Minden a szeretet! A romantika, az intimitás és a szórakozás területét aktiválják a Halak évszak víz jegyű rezgései. Nem, nem leszel hirtelen szerencsésebb a szerelemben, de nyitottabbnak, magabiztosabbnak és motiváltabbnak fogod érezni magad, hogy megkapd, amit (vagy akit!) akarsz. Mindez az új karizma és életkedv ellenállhatatlanná tesz téged a környezetedbben élők szemében.

Nyilas

Soha nem maradsz sokáig egyedül egy helyen, de ez a Halak évszak megköveteli, hogy megállj és elgondolkodj.

Arra késztet téged, hogy menj vissza a gyökereidhez, azokhoz az emberekhez, akikkel múltatok, emlékeitek vannak és valami közös van bennetek.

Tölts időt a családoddal, legyen az a biológiai családod vagy a házastársbeliek! Rá fogsz jönni, hogy a komoly elkötelezettség és a következetes odaadás rendkívül fontos az érzelmi komfortérzetedhez. „Otthon”, szeretve és védve fogod érezni magad azokkal az emberekkel, akik valóban törődnek veled.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X