Kos

Próbáld megtalálni a csillogást az életedben. Most zárkózottabb vagy, és azokban a ritka pillanatokban, amikor másokkal érintkezel, úgy érzed, hogy jelentéktelen vagy, és úgy érzi, hogy az álláspontodat nem hallják meg.

Itt az ideje egy kis szünetnek, ideje elgondolkodni a múltadon. Minden eddigi tapasztalat, legyen az jó vagy rossz, szerepet játszott a létezésedben, el kell sajátítanod a tanulságokat, és bátornak kell lenned a továbbiakban.

A körülötted lévők elismerése csak azután következik be, hogy te magad is elismerést és tiszteletet adtál magadnak. Vigyázz, kedves Kos!

Bika

Különösen szakmailag a dolgok sűrűjében vagy. Az életed ebben az időszakban igazán virágzóvá és rendkívül aktívvá válik. Új emberekkel találkozol, új rokonságot fedezel fel, és rájössz, hogy kivel igazán közös benned valami. A mérgező emberek eltűnnek az életedből, helyet adva a jobb, szimpatikusabb, hozzád hasonló embereknek.

Ez egy jó időszak, és a környezeted most jobbra fog változni, az új tapasztalatok igazán felemelőek lesznek, és remélheted, hogy a dolgok sokkal jobb és egészségesebb irányba fognak haladni, mint korábban.

Ikrek

Minden szem rád szegeződik, különösen a munkahelyeden! Ez egy fontos pont a karriered fejlődésében, kedves Ikrek. Ha jól teljesítesz, nagy bónusz vagy akár előléptetés is kerülhet az utadba, de tudd, hogy a hiányosságaidat éppúgy észre fogják venni, mint a sikereidet.

Álmodj nagyot, tűzz ki merész célokat, és végezd a munkádat tisztességgel és odaadással!

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X