Kos

Nosztalgiázhatsz, miközben fényképalbumokat nézegetsz, átrendezed a bútorokat, és visszaemlékezel a régi időkre, Kos. A gondolataid olyan érzelmi eseményeket érintenek majd, amelyeket akkor, amikor megtörténtek, talán még nem dolgoztál fel teljesen. Régi érzések, amelyekről azt hitted, hogy már elmúltak, felszínre törhetnek, és könnyeket csalhatnak a szemedbe. Őszintén nézz szembe ezekkel az érzésekkel most, ahelyett, hogy visszagyömöszölnéd őket egy újabb évtizedre.

Bika

Lehet, hogy egy olyan feltételezés alapján operálsz, ami csak részben tükrözi az igazságot. Abban az igyekezetedben, hogy a helyzetnek csak a jó oldalára gondolj, Bika, lehet, hogy nem látod a teljes igazságot. Mindennek van árnyoldala is. Düh, frusztráció, sőt magányosság érzései is társulhatnak hozzá.

Ikrek

Ha érzelmi hullámvölgyeket élsz át, Ikrek, bátorságot adhat neked a tudat, hogy mások is átélik a saját érzelmi zűrzavarukat. Tudni fogod, hogy nem vagy egyedül az érzelmi stabilitás keresésében. Oszd meg az érzéseidet másokkal ahelyett, hogy magadba zárnád őket. Ez segíteni fog abban, hogy jobban érezd magad.

Rák

Úgy érezheted, hogy megvádolnak valamivel, és hogy meg kell védened az érzéseidet és a tetteidet. Próbálj meg nem beleesni ebbe a csapdába. Ne hagyd, hogy önbizalomhiányos kétségek lopakodjanak a helyzetbe csak azért, mert valaki más megkérdőjelezi az életmódodat. Rajtad kívül senki sem érti teljesen a helyzetedet.

Oroszlán

A mai nap tele lehet „Én megmondtam!”-mal. Hibát találhatsz másokban, akik nem foglalkoztak egy helyzet igazságával. Légy óvatos, Oroszlán, ha valakit éppen azzal vádolsz, amiben te is bűnös vagy. Az átható érzelmek a dolog mélyére hatolnak, és nem lesz mód arra, hogy kimenekülj a gödörből, amit magadnak ásol. Ne kritizálj másokat addig, amíg nem nézel magadba őszintén.

Szűz

Legtöbbször a tényekkel foglalkozol, Szűz. A tények olyan dolgok, amelyeket fel tudsz fogni, kategorizálni tudsz, és racionális értelmet tudsz adni nekik. Sajnos ma néhány tényedet megkérdőjelezheti az egyik dolog, amitől a legjobban félsz – az intenzív érzelmek. Az ebből fakadó súrlódás olyan, mintha almával és naranccsal lenne dolgod. Lehet, hogy nehezen találsz majd olyan közös alapot, amelyről tárgyalni tudnál.

Mérleg

Nehéz lesz kezelni a felmerülő érzelmi kérdéseket. Egy erős félrevezető erő azt az illúziót táplálja, hogy a dolgok rendben vannak, holott valójában nem azok. Ne tegyél úgy, mintha minden jól menne, Mérleg. Minél hamarabb nézel szembe az igazsággal, annál hamarabb megszűnik a gyötrődés.

Skorpió

Ne feltételezd automatikusan, hogy az emberek megértik az igényeidet, Skorpió. Az érzelmeid ma erősek lehetnek, és a végén még elriaszthatod az embereket, ahelyett, hogy közelebb hoznád őket, egyszerűen azért, mert ésszerű és civilizált viselkedés helyett irracionálisan és érzelmileg cselekszel. Vigyázz, hogy a frusztrációdat ne azok ellen irányítsd, akik a legtöbbet tudnának segíteni neked.

Nyilas

Nehéz helyzetben vagy. A dolgok nem egészen azok, aminek látszanak, Nyilas. Ma az érzelmeid irányítanak, és egyik végletből a másikba ugorhatsz. Jó esély van rá, hogy sok minden, amit tapasztalsz, téves információkon alapul. Ne ragadj bele annyira a drámába, hogy ne ismerd fel a helyzet igazságát.

Bak

Ha érzelmileg intenzív helyzettel szembesülsz, valószínűleg menekülni fogsz, Bak. Inkább váltasz témát valami könnyedebbre. Az elmenekülésnek ez a formája semmit sem tesz a probléma megoldása érdekében. Sőt, azzal, hogy kerülöd az érzelmi témát, csak még több súrlódást okozol, mintha közvetlenül közelítenéd meg a problémát.

Vízöntő

A látnoki képességeidnek köszönhetően alkalmas vagy arra, hogy fényt deríts olyan kérdésekre, amelyekben az igazság már jó ideje homályos, Vízöntő. Érzékenységedet felhasználhatod arra, hogy a dolgok mélyére áss, és feltárd az igazságot. Ez a fajta viselkedés valószínűleg nem megy majd súrlódás nélkül mások részéről. Szinte garantálható, hogy így lesz. Ne hagyd, hogy ez megzavarjon téged. Fontos, hogy feltárd az igazságot.

Halak

Az otthonodban felmerülő ellenőrzési kérdések ma alkalmasint aggodalomra adnak okot, Halak. Légy óvatos, nehogy mások téves elképzeléseit tápláld a helyzetről. Erős, véleményformáló erőkkel van dolgod, amelyek nem akarnak engedni. Lehet, hogy valakinek torz képe van a valódi kérdésről. Tedd az összes tényt az asztalra, mielőtt bármilyen következtetést levonná.

X