Karrier Horoszkóp – 2021. Július 9. – Ma egy fontos döntés előtt állsz

Kos

Az állandó erőfeszítéseddel, hogy a földön járj és gyakorlatias maradj a jelenlegi munkahelyi helyzeteddel kapcsolatban, lehet, hogy elvesztetted a kapcsolatot az egyenlet kreatív, szeszélyes oldalával. Használd ki ezt a napot arra, hogy elengedd magad. A válaszokat a felhőkben találod meg.

Bika

A mai nap a pihenésé. Fogadd el ma a követői szerepedet ahelyett, hogy ragaszkodnál ahhoz, hogy te legyél a vezető. Haladj az árral ahelyett, hogy megpróbálnál olyan tervvel előállni, amely ellene mozdítana. Ha kétségeid vannak, akkor inkább passzívan közelítsd meg a dolgokat.

Ikrek

A karriereddel kapcsolatban ma kibillentél az egyensúlyodból. Ahogy elgondolkodsz az elmúlt napokon, rájössz, hogy a lényeg az, hogy érzelmileg nem vagy elégedett a munkáddal. Legyél sokkal tudatosabb ebben a tekintetben, hogy változást tudj manifesztálni.

Rák

A feszültség és a frusztráció ma valószínűleg nagy lesz – már csak a karriereddel kapcsolatos aktuális kérdések hallatán is. Enyhítsd ezt a stresszt azzal, hogy a nagyobb képet nézed. Ne hagyd, hogy a részletek megőrjítsenek. Egyelőre tedd őket félre.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal

Posted in Horoszkóp