Kos

Tanulhatsz valamit másoktól, ha egy lépést hátrébb lépsz, és tartózkodsz attól, hogy kritizáld őket. A görcsös viselkedésük először talán megijeszti, de aztán be fogod látni, hogy a képességük a többfeladatúságra igen hasznos. Sajátíts el néhányat ezek közül a technikák közül.

Bika

Jól érzed magad! Semmi sem tud téged elkeseríteni. Magabiztos vagy, és tudod, hogyan érheted el, amit akarsz. Mindenki ott van melletted, ahol szeretnéd, hogy legyenek. Az a képességed, hogy másoknak hízelegni tudsz, pontosan oda visz, ahová szeretnél.

Ikrek

Amikor mások beszélni kezdenek, te valószínűleg elhallgatsz. Inkább csak a saját utadat járod, és megpróbálsz mindent egyedül megoldani. Ehelyett inkább csak maradj a közelben, és hallgasd meg, amit az emberek mondani akarnak. Lehet, hogy tanulsz valamit.

Rák

Ne ugorj fejest a következő napokba, mielőtt minden munkádat elvégezted volna. Könnyű lesz valakivel elbeszélgetni a semmiről, és mielőtt észrevennéd, már el is telt az egész nap, és semmit sem fejeztél be. Ne ess ebbe a csapdába.

Oroszlán

Ne vedd magad túl komolyan. Amíg tartod könnyed hozzáállásodat, addig egész szépen átvészeled a napot. Ha azonban ragaszkodsz ahhoz, hogy minden tökéletesen legyen megcsinálva, akkor rengeteg frusztrációval és fejfájással fogsz találkozni.

Szűz

Míg a legtöbb ember az idejét pazarolja, addig Te valójában elég produktív vagy. Rengeteg dolog van terítéken, de meglepő módon mindent pillanatok alatt el tudsz intézni. Gyors elméd csúcssebességgel dolgozik. Tüzes vagy.

Mérleg

A feszültség fokozódik, ha valaki, akivel együtt dolgozol, olyan dolgokkal pazarolja az idődet, amelyek egyszerűen nem fontosak. Figyelj az információ túlterhelésre. A túl sok mentális szemét megnehezíti a munkádat – nem pedig megkönnyíti. Légy óvatos azzal, hogy mit veszel magadhoz.

Skorpió

Egész nap falakba fogsz ütközni. Amint azt hiszed, hogy egy projektet vagy feladatot befejeztél, egy új elem bukkan fel, és megmutatja, hogy ez nem így van. Van még elvégzendő munka. Gondoskodj a részletekről, amint azok felmerülnek. Ne halaszd későbbre.

Nyilas

Érezd jól magad a munkádban. Csak azért, mert „munkának” hívják, nem jelenti azt, hogy mindig komoly és unalmas kell lenned. Dobd fel a dolgokat új módon. Légy kreatív. Használd a fantáziádat. Nincs ok arra, hogy a mai napon rosszkedvű légy.

Bak

El fogsz kápráztatni másokat hihetetlen gyorsaságoddal és hatékonyságoddal. A bizonytalan vizeken nagy magabiztossággal és készséggel navigálsz majd. Mások hozzád fordulnak majd tanácsért és útmutatásért. A csúcson vagy a játékban. Menj az aranyért.

Vízöntő

Mások nem gondolatolvasók. Nem tudják, mire gondolsz, hacsak nem mondod ki. Ne várd meg, hogy mindenki más meghozza a döntést anélkül, hogy te előbb elmondanád a te mondandódat. Neked van valami fontos mondanivalód, ezért légy magabiztos és mondd ki.

Halak

Bármilyen problémád is van, megoldható, ha megbeszéled másokkal. Mondd el a fejedben kavargó gondolataidat, ahelyett, hogy magadban tartanád őket. Az az egyszerű tény, hogy kifejezed magad, enyhíteni fog a terhen, amit cipelsz.

X