Idén augusztusban 4 csillagjegy kap karmaleckéket

by boxika

Egyes csillagjegyek számára 2021 augusztusa karmikus leckéket hoz az előző életekből.

Ikrek

A karmaleckék a partnerségről szólnak. Meg kell szabadulnod a párodtól való érzelmi függőségétől. Ne tekintsd a férjedet/feleségedet “kőfalnak”, és ne próbálj meg “a feleséged/férjed lába alá kúszni”. Most meg kell tanulnod megmutatni az egyéniségedet, de ugyanakkor nem szabad dacosnak tűnnöd. Óvatosan, de kitartóan meg kell védened a kívánságaidat és az érdekeidet. Lesznek olyan helyzetek az életedben, amikor meg kell mutatnod másoknak, hogy milyen vagy és mennyit érsz. Családi kapcsolataidnak kell a lelki fejlődésed alapját képezniük.

Augusztusban unalmat is érezhetsz a partnered iránt. Úgy fogod érezni, hogy korlátozza a szabadságodat. Az lesz az érzésetek, hogy teljesen más emberek vagytok. A lecke az, hogy megtanuld tisztelni a társadat anélkül, hogy feláldoznád a személyes szabadságodat.

Oroszlán

Lehet, hogy gyökeresen megváltozik a világlátásod. Ez lehet egy felsőfokúbb tanulmányok megkezdése miatt, vallásváltásról vagy akár kivándorlásról szóló döntés. Újra kell gondolnod vallási, filozófiai és etikai nézeteidet. Ebben a hónapban fontos, hogy meghatározd a céljaidat és az ideáljaidat. A kommunikációs készségeid segítenek majd ebben.

Nyilas

A karmaleckék a szoros kapcsolatok területét fedik le. Ha még nincs szoros kapcsolatod, itt az ideje, hogy kiépíts egyet. Meg kell tanulnod átadni magad és meghallgatni mások szükségleteit. Ne követelj több figyelmet a saját személyednek, hanem tanulj meg együttműködni. Egy másik karmikus lecke, amit a felsőbb erők megtanítanak neked, hogy ne hibáztass másokat a rossz cselekedetekért vagy a kedvezőtlen körülményekért. Próbálj meg nem manipulálni másokat.

Bak

Augusztusban, különösen a hónap elején, szerencsés leszel a pénzügyeiddel kapcsolatban. A tanulság tehát az, hogy legyél őszinte a pénzzel. Próbálj ellenállni a kísértésnek, hogy mások pénzügyeit vagy lehetőségeit kisajátítsd. Igyekezz minden pénzt, amit kapsz, csakis jó célra fordítani.

X