Bak

Egy olyan csoport, amelyhez kötődsz, izgatott lehet egy olyan lépés miatt, amelyet most nem biztos, hogy bölcs dolognak tartasz, Bak. Közölhetnéd velük a fenntartásaidat, de valószínűleg túlságosan fel vannak töltődve ahhoz, hogy meghallgassanak. Kétségeid támadhatnak a saját céljaiddal kapcsolatban, amelyek megvalósítása sokáig tarthat. Tarts ki! Néha a dolgok tovább tartanak, mint szeretnéd, de a siker még mindig a levegőben lóg.

Vízöntő

A barátokkal vagy egy romantikus partnerrel való találkozásra vonatkozó terveket esetleg el kell halasztani, mert a szakmai kötelezettségek figyelmet igényelnek. Ez bosszantónak bizonyulhat, Vízöntő, különösen, hogy csalódást kell okoznod másoknak, de előfordulnak ilyen dolgok. Ne hagyd, hogy ez elszomorítson téged. Ennek nem lesz tartós hatása egyik kapcsolatodra sem. Dolgozz keményen, végezd el a dolgod, és egy kicsit későbbre iktass be időt a szórakozásra.

Halak

Az elmúlt hetekben ragyogott az egészséged, Halak, de ma valószínűleg egy kicsit rosszul érzed magad. Ennek valószínűleg semmi egzotikusabb oka nincs, mint a stressz. Keményen dolgoztál és kevés másra koncentráltál, ezért a tested most lázadozik. Pihenésre van szükséged. Vegyél ki egy kis szabadságot és pihenj egy kicsit, és ne legyen bűntudatod emiatt. Még az elnöknek is szüksége van időnként egyedüllétre.

X