Mérleg

Az a gyors fejlődési szint, amit valószínűleg tapasztalsz, ma hirtelen túl soknak bizonyulhat számodra, Mérleg. Lehet, hogy szükséged lehet egy kis szusszanásra, hogy felfogd, mi történik az életedben. Új barátok, új ismeretek és új lehetőségek bőségesen megjelentek, mégis lehet, hogy egy kicsit lehangoltnak érzed magad, és azon tűnődsz, vajon elbírsz-e mindezzel. Ne küzdj ezekkel az érzésekkel, inkább dolgozz rajtuk keresztül. Jobban jársz majd vele.

Skorpió

Az energia, amely az elmúlt hetekben előrevitt, ma kissé lemaradni látszik, ami pillanatnyi pánikot okozhat neked, hogy nem folytatódik a fejlődésed. Ennek következtében kissé szomorúnak érezheted magad. Ne ess ebbe a csapdába, Skorpió. A tempó annyira gyors volt, hogy valamikor le kellett lassulnia. Újra fel fog gyorsulni, és lesz időd levegőhöz jutni. Tarts ki!

Nyilas

Ma egy kis (és nagyon átmeneti) lelki sötétséget élhetsz át, Nyilas. Hosszan szemügyre veheted az életedet, és bár jól haladsz, mégis úgy érezheted, hogy még nem tartasz ott, ahol szeretnél lenni. Spirituális értelemben kétségbe vonhatod a hagyományos nézeteidet, és még mindig elgondolkodhatsz az általad elfogadott új elképzeléseken. Próbáld meg elterelni a figyelmed olvasással vagy esetleg egy filmmel. Ez az érzés holnapra elmúlik.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X