Bak

Kellemes hétvége vár rád, a szombati nap izgalmas és mozgalmas lesz, sok új ismerősre tehetsz szert, ha kimozdulsz a négy fal közül. Még akár valamilyen üzleti modell megismerése is szóba kerülhet. Különösen a vasárnap fog kellemesen és számodra minden szempontból jól telni, elégedett leszel mindennel, ami történik. Csak úgy árad belőled a lelki nyugalom és a kiegyensúlyozottság, ezt pedig élvezni fogják azok, akik együtt töltik veled az időt. Szó szerint belőled merítenek erőt, érezhető lesz a pozitív gondolkodás léte.

Vízöntő

Izgalmas és fordulatos eseménysor veheti kezdetét szombaton, kapkodhat a fejedet, és fontos, hogy semmiképpen se maradj otthon! Főképp a szerelmi életed változhat drámai gyorsasággal, hagyd magad sodortatni az árral. Valaki figyel minden rezdülésedre, s mivel igen régóta álmodoztál a romantika megéléséről, hát felkínálkozik a lehetőség, hogy át is éld. Élvezd minden percét a hétvégének, akár egyedül vagy, akár elkötelezett! Vasárnap viszont valamely családtagod kérheti figyelmed, ne mondj nemet neki, lényeges számára a véleményed, s téged is érint az ügy, amivel megkeres!

Halak

Légy ügyes és tudatos, ne kapkodj, a tervezésre viszont szánj sok időt. Jól és előre rakd össze az időbeosztásodat, így garantáltan sikerül minden kötelezettségednek eleget tenni szombaton, hogy azt követően viszont csak a saját vágyaid megélésen dolgozhass. Pikk-pakk letudod a kötelezettségeidet, így a szombati nap jelentős része, majd a vasárnap is maximálisan a kedved szerint alakul. Összességében ez egy csendes hétvége, talán még a telefon sem fog csörögni. Ezért szinte hálás leszel az égieknek. Rád fér már az alapos pihenés, igaz? Ne tedd függővé az időjárástól, hogy kimozdulsz-e otthonról, vagy sem.

X