Mérleg

Az elmúlt napok és hetek fura, sokszor igen szélsőséges történései, valamint vegyes hatásai miatt szombat reggel nem leszel fitt. Ez átmenetileg elveheti a kedvedet egy házon kívüli programtól, ám talán akad valaki, aki mégis meggyőz téged erről. Szerencsére ismered magadat annyira, hogy tudd, a legrosszabb, amit tehetsz, ha bezárod magadat a négy fal közé. Azt érezheted, bármihez nyúlsz, annak nem lesz pont olyan végkimenetele, mint ahogyan azt te szeretnéd, de azért ne csüggedj! Fogadd el ezt a helyzetet, alakítsd át a programjaidat, és amit nem létkérdés most megcsinálni, azt halaszd el a pihenésed javára.

Skorpió

Ezen a hétvégén emberi kapcsolataid kerülnek fókuszba, szeretnéd kibogozni az összekuszálódott szálakat, elnézést kérni vagy épp megvitatni pár tervet. Eleged volt a konfliktusokból, békét akarsz, s ezt most meg is teremtheted, csak a megfelelő kommunikációs csatornát kell megtalálnod a többiek szívéhez. Ez a két nap rendkívül alkalmas arra, hogy mindent tisztán láss és jól ítélj meg, így akár függő ügyeket végre felszámolj. Értékeld ki a régi dolgokat, gondold át az elkövetett hibákat, keresd meg az okokat, mert ha ez utóbbiakat megleled, akkor a dolgok rendbetétele meglepően könnyű lesz.

Nyilas

Szombat reggel békés közeg ölel körbe, még nem gyűlnek felhők a fejed felett, ugyanakkor délutánra ez megtörténhet, ha és amennyiben nem teljesíted azokat a vállalásokat, amelyeket éppen erre a napra ígértél. Ne bújj ki a felelősség alól, mert az ígéret szép szó, ha megtartják úgy jó. Vidd véghez azt, amire rábólintottál. Nem lenne szép megfutamodni és nem is lenne illő lépés. Kerüld el a konfliktushelyzeteket, és csakis olyan emberekkel beszélj vagy találkozz, akik jellemzően nem szoktak kibillenteni a lelki egyensúlyodból. Ha mégis belecsúszol egy veszekedésbe, gyorsan keresd a békülés módját.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X