Rák

A szombati nap meglepően nyugodt és csendes lehet, persze változtathatsz ezen, de jó, ha inkább mégis elmerülsz a saját gondolataidban. Jól is fog esni ez a csend és béke a hét leterhelő munkanapjait követően. Már-már gyanús lehet ez a békesség, de ne fess ördögöt a falra, mert tényleg minden rendben van. Használd ki ezt a remek idillt arra, hogy rendezd a gondolataidat, s beszélj olyanokkal, akik fontos szereplői az életednek. Mindeközben valaki lehet, hogy épp arra vár, vajon eszedbe jut-e a neki tett ígéreted… Sebaj, egy kis késlekedés belefér, ha máshol jár az eszed szombaton, vasárnap még rohamtempóban pótolhatod a hiányosságot.

Oroszlán

Az élet mindig hoz valami újat, különlegest, ezen a hétvégén egyenesen olyasmit, ami meglepetésszerű lehet számodra, ráadásul okot ad az örömre. Váratlanul felbukkanhat valaki a régmúltból, vagy megeshet, hogy anyagiak terén is adódhat pozitív élmény, csak légy szemfüles! Kiszámíthatatlan helyen és formában talál meg téged most egy lehetőség vagy ajánlat, melyet tilos elszalasztani. Magánügyek terén lenne mit rendezni? Arra a vasárnap lesz megfelelő, könnyen tisztázhatók az elmúlt időszak félreértései.

Szűz

Családtagjaid vagy akár egy barátod alaposan felpaprikázhat, emellett te magad sem leszel a türelem és a kedvesség mintaképe, így, ha a te és a közvetlen környezeted eltérő energiái összecsapnak, abból könnyen konfliktus kerekedhet. Különösen a szombat délutáni időszak alakulhat zűrösen, ám ha kordában tartod érzéseidet, és tudatosan veszed az akadályokat, nem emeled meg a hangodat, akkor el tudod kerülni a komoly bonyodalmakat. Légy elnéző mindenkivel. Most a Hold fogyó időszaka miatt sok ember fáradtabb, nyűgösebb. Vasárnapra viszont feltétlenül iktass be némi szórakozást.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X