A Bikák izgalmas és mozgalmas hétvégére számíthatnak, ezzel szemben a Rákok csendes és nyugodt napoknak néznek elébe. A Skorpióknál az emberi kapcsolatok kerülnek fókuszba, a Vízöntők hétvégéje pedig izgalmas és fordulatos lesz. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

A szombati nap meglepetéseket tartogat, kapkodhatod is a fejedet, mert érdemes lesz minden eseményen részt venni, mindenre és mindenkinek igent mondani, bármit kérjenek vagy javasoljanak neked. Időben reagálj, és legyen mindenkihez egy kedves szavad. A figyelmedet folyamatosan meg kell majd osztanod, erre előre készülj fel. Sok jó dolog történik majd veled, ami az elégedettség érzését hozza el számodra. Talán minden ugyanúgy alakul, mint bármikor máskor, viszont sokkal pozitívabb vagy, és a kicsinek is képes leszel örülni? Vasárnap a dolgok ismétlődnek, minden nagyszerűen alakul, és jó kedvvel teli leszel.

Bika

Változatosságra vágysz? Mivel igényeled most az izgalmat és a mozgalmasságot, jó hír számodra az, hogy ezen a hétvégén meg is kapod. Kedves arcodat mutatod a világ felé, sokakat meg is lepsz azzal, hogy Bikaként örömmel alkalmazkodsz másokhoz, ráadásul elfogadod a családod vagy épp a barátaid programjavaslatait, ötleteit. Szint bármire rábólintasz, s nem akarod magadhoz ragadni az irányítást. Igen, te bizony az átváltozás nagy mestere leszel ezen a két napon. Most megmutathatod, hogy nem mindig mész fejjel a falnak.

Ikrek

A hétvége egy kicsit megviselhet, leterhelhet, egyszer fent, a következő pillanatban lent lehetsz. Sok fura szituációt élsz meg, egy részük jó hírt, pozitív élményeket jelez, ugyanakkor akadhatnak olyanok, melyek megingatnak és kérdőjeleket idézhetnek elő benned. Bárhogy alakuljanak is a dolgok, kerüld el azt, hogy elszomorodhass, ha pedig valaki látványos jelzést ad arra, hogy vitatkozni akar, azt kerüld ki messziről. Aludj sokat, ne kelj fel idejekorán, teremts csendet magadban és környezetedben, hogy gondolkodhass, és a közeli jövőt tervezgethesd. Ez majd feltölt téged kellő energiával.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X