Hétvégi Horoszkóp – Július 16-18: Régi ügyek lezárása, pihenés, kapcsolattartás

by boxika

Kos

A hétvége folyamán az elkötelezett kapcsolataid állnak a középpontban, amikor a Mérleg Hold a partnerség hetedik házában jár, majd a Skorpió Hold a nyolcadik házban, az intimitás és a közös erőforrások házában. A Mérleg Hold és a szerelmes Vénusz közötti kapcsolat szombat kora reggel különösen kedvező. Miért nem tervezel valami különlegeset, amit a kedveseddel együtt élvezhetsz? Természetesen mindketten jól jártok, de a gesztusért extra jutalmat kaphatsz.

Bika

A Mérleg Hold a hatodik, egészséggel foglalkozó házadban áll, és kiemeli, hogyan szereted és ápolod magadat és az életedet. A Plútóval alkotott négyzete érzelmileg intenzív lehet, de erőteljes átalakulást is lehetővé tesz, a Vénusszal alkotott kapcsolat pedig a személyes kényeztetésre ösztönöz. A Skorpió Hold szombat délutántól a partnerség hetedik házát világítja meg, így készülj fel arra, hogy az energiádat magadról a kapcsolatodra fordítsd.

Ikrek

A kreativitásod kerül reflektorfénybe, mivel a Mérleg Hold kapcsolata a Vénusszal, és aktiválja az ötödik házadat. Ez egy jó nap arra, hogy olyan projektekre koncentrálj, amelyek már egy ideje a polcon hevernek. Elveszítheted az időérzékedet; ha más dolgod is van, állíts be ébresztőt. Szombat délután a Hold a Skorpióba lép, és aktiválja az egészséget és a jólétet a horoszkópodban. Egy wellnessnap vagy másfajta kényeztetés megérdemel egy helyet a teendőid listáján.

Rák

A Rák által uralt birodalmat, az otthont és a családot a Mérleg Hold világítja meg. Bízz az ösztöneidben, amikor egy érzelmes családtaggal foglalkozol, és szakíts időt a ház körüli teendőkre, amiket szeretsz. A szombat délutántól vasárnapig tartó Skorpió Hold megerősíti a kreativitásodat; így ha pénteken vagy szombat reggel elkezdtél egy projektet, akkor ezen a hétvégén be is fejezheted. Fontos, hogy biztonságban érezd magad.

Oroszlán

Pénteken foglalkozz az üzleti kommunikációval, mivel a harmadik házadban a Szaturnusz trigonjában álló Mérleg Hold támogat téged. Nehéz lenne melléfogni, ezért ragadd meg ezt a lehetőséget, hogy a projekteket átvidd a célvonalon. A Skorpió Hold szombat délután és vasárnap az otthonra és a családra helyezi át a hangsúlyt. Gondozd a fészkedet és a kertet, és tudasd a szeretteiddel, hogy mennyire szereted őket.

Szűz

Mivel a Mérleg Hold a pénzzel foglalkozó második házadban áll, és pénteken a Szaturnusz trigonjában helyezkedik el, nincs is jobb nap arra, hogy gondoskodj a személyes pénzügyeidről. Szombat délután a Hold a Skorpióba lép, kiemelve a kommunikáció, a kapcsolat és a közösség harmadik házát. Ha bepótolandó levelezéseid vannak, vagy más módon szeretnél kapcsolatba kerülni emberekkel, a hétvége hátralévő része erre hívogat.

Mérleg

A Mérleg Hold aktiválja az első házadat, kiemelve kecsességedet és természetes bájodat. Szombat reggel a Hold és az uralkodó bolygód, a Vénusz kapcsolata teszi fel a habot kedvenc süteményedre! Szombat délután a Hold a Skorpióba lép, és aktiválja az anyagi ügyek második házát. Óvakodj a Jupiterrel alkotott trigonjától.. A biztonság kedvéért tedd el a hitelkártyáidat, és kerüld a szükségtelen vásárlásokat.

Skorpió

A misztikus ügyek, a módosult állapotok, az álmok és a látomások péntek és szombat reggel élénkek, amikor a Mérleg Hold megvilágítja a tizenkettedik házadat. Lehet, hogy nem fogsz sokat aludni, de élvezni fogod a különleges szórakozást. Szombat délután a Hold a te jegyedbe lép, és te akaratlanul is reflektorfénybe kerülsz. Kreativitásodat a Hold és a Jupiter trigonja tölti meg erővel, úgyhogy élvezd ki.

Nyilas

Tervezd, hogy pénteken és szombaton reggel élvezed az életet és jót teszel a bolygónak, mivel a Mérleg Hold kiemeli a barátság és a humanitárius ügyek tizenegyedik házát. Szombat délután a Hold a Skorpióba lép, és megvilágítja az álmok és látomások tizenkettedik házát. Engedd át magad egy kis természetes wellnessnek, például meditációnak, tai chi-nek, vagy merülj el mélyen valami szórakoztató filmnézésbe.

Bak

A Mérleg Hold a karrier, a teljesítmény és a siker tizedik házát világítja meg, és pénteken trigonba kerül uralkodó bolygóddal, a Szaturnusszal. A szakmai aranycsillagok már úton vannak, és a munkamorálodért megérdemelt csendes elismerés is követni fog. Szombat délután és vasárnap a Skorpió Hold a barátság, a szociális ügyek és az emberbarátság tizenegyedik házát világítja meg. Tölts időt magaddal, végezz önkéntes munkát, és élvezd az oly szükséges pihenést.

Vízöntő

Kaland, terjeszkedés, új tapasztalatok és tágabb látókör a péntek és a szombat reggeli napirended, amikor a Mérleg Hold megvilágítja a kilencedik házadat. Még ha nem is tudsz utazni, akkor is felfedezhetsz. Szombat délután és vasárnap a Skorpió Hold a karrier és a siker tizedik házát világítja meg. A Skorpió Hold és a Halakban járó Jupiter között trinus áll fenn, ne lepődj meg, ha jó hírek kopogtatnak az ajtódon.

Halak

Pénteken és szombaton a pszichés érzékszerveid a magasba emelkednek, amikor a Mérleg Hold a rejtett titkok nyolcadik házát világítja meg. Akár egy gondolat, akár egy érzés, fel fogod venni. Ez segíthet abban, hogy jobban megérts valakit, aki fontos a számodra. A Skorpió Hold a kalandok kilencedik házában szombat délután és vasárnap a Halak jegyében álló Jupiterrel áll trigonban, és arra hív, hogy menny ki kalandozni. Nincs okod rá, hogy ne tedd, úgyhogy menj és érezd jól magad!

X