Az Ikrek számára nyugodt és harmonikus lesz ez a két nap, a Rákok is jobban teszik, ha a pihenés, láblógatás mellett döntenek. A Mérlegeket különös érzelmi hatások érhetik, a Nyilasok hétvégéje pedig jobb lesz, mint ahogy elképzelték. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok!

Kos

Családtagjaid vagy a barátaid alaposan próbára teszik a türelmedet, hisz nem kímélnek, elvárásokat támasztanak veled szemben, furcsa kérdésekkel traktálnak, rá akarnak venni olyasmire, amihez nincs kedved. A lelki békéd megbomlik, de semmi sem történik véletlenül. Talán egyetlen pillanatod sem marad a harmónia megélésére, de végül szombat délutánra felveszed másokkal a ritmust, és remekül fogod érezni magadat. Jó hír, hogy senki nem akar neked rosszat, de mivel nem közölted velük egyértelműen és időben, hogy mivel is szeretnéd tölteni a hétvégédet, minden percedet beosztották saját kedvük szerint. Hagyd, hogy szeressenek!

Bika

Dolgos hétvége vár rád, a pihenés kevésbé lesz vonzó számodra, viszont rengeteg programot terveztél be, és nem hagyod magadat ezekről lebeszélni. Jól teszed! Persze, közben azt se feledd, hogy tetemes mennyiségű az elmaradt teendőd, és bizony nemcsak az otthoni tennivalókkal vagy megcsúszva, hanem baráti, rokoni szívességeket is ígértél. Emellett közvetlen környezetedből valaki további plusz feladatokat is rád testál, és aligha lesz alkalmad ezek elutasítására, hisz már ő is kisegített téged többször. Ne ess azonban kétségbe, mert vasárnap délre mindennel végzel, csak neki kell durálnod magad.

Ikrek

Jellemzően nyugodt és harmonikus lesz ez a két nap, elsősorban olyan dolgokat cselekedj meg, amik békével töltenek el, így pedig lecsillapítják az elmédet. Legyen ezek közt olyan is, amire régóta nem volt időd – főleg, ha az a kreatív gondolatok beindításával is együtt jár. Jól fog esni, hogy kapkodás helyett csak úgy könnyedén lebeghetsz, és senki nem támaszt veled szemben elvárásokat. Ám vasárnap egy kisebb családi vagy baráti bonyodalom alakulhat ki, ami elől fuss messzire. Ha nem a te dolgod, így tudsz mentesülni a békebírói feladatok alól. Töltsd kellemesen a vasárnapot, a morgolódást kerüld messzire.

Rák

Van egy fontos tennivalód! Gondold át sürgősen, vajon tényleg fárasztó programok sokaságán akarsz-e részt venni a hétvégén, vagy bevállalod a csendet, a békét és a végtelen nyugalmat, mint egyébként remek társakat. Ha a másokkal közösen tervezett dolgok bármelyikéről tudod, hogy az téged testileg és szellemileg kifáraszt, akkor inkább hagyd ki, és vállald fel, hogy valaki picit megorrol rád. Bátran dönts a pihenés, láblógatás mellett, illetve olyan otthoni teendőket helyezz előtérbe, amik megnyugtatnak, lecsillapítják az elmédet. Mindenképpen össze kell szedned magad, hisz mostanság kevés időd volt magadra. Most lesz?

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal
X