Heti angyalhoroszkóp, Július 19-25.: Fontos információkat súgnak füledbe az angyalok

by boxika

Ezen a héten nagyon információkat továbbítanak az angyalok. Vajon meghallod, amit a füledbe súgnak: Felismered az égi jeleket? A horoszkóp segít megérteni az angyali üzeneteket.

Kos

Sandalfon arkangyal békét hoz az életedbe, és nyugalommal tölti fel az egész hetedet, ha kéred. Ő az az angyal, aki a legnagyobb nyomásban, a legzaklatottabb helyzetekben és a legnagyobb feszültségben is képes békéssé és nyugodttá tenni téged.

Bika

Azrael arkangyal húsvéti ajándéka a múlt meggyógyítása számodra. Azrael arkangyal a múlt fájdalmas emlékeit szeretettel gyógyítja, és gondoskodik, hogy a múlt sebei begyógyuljanak. Bátran kérd az angyaloktól, hogy gyógyítsák meg a múltadat!

Ikrek

Raziel arkangyal a titkok tudója, így tőle érdemes megkérdezned mindazt amit tudni szeretnél. Tőle érdemes megkérdezned azokat az információkat, amelyeket senki más nem árul el neked. Ezen a héten a tudás angyala különleges információkat oszt meg veled.

Rák

Rafael arkangyal gyógyító fénnyel vesz körül téged is és az egész családodat is. A gyógyító angyalt érdemes megkérned, hogy védjen meg benneteket a tavaszi megfázásoktól épp úgy, mint a különböző allergiáktól és egyéb betegségektől.

Oroszlán

Zsofiel arkangyal szeretetteli gyengédséggel vezet át az akadályokon a héten. Talán húsvét után úgy érzed, rengeteg nehézséggel kell szembenézned, de Zsofiel arkangyal megfogja a kezed, és átvezet a problémák útvesztőjén téged.

Szűz

Gábriel arkangyal a megértés erejével kapcsol össze téged és azokat, akikkel a héten komoly beszéded van. Bátran menj bele a nagy megbeszélésekbe, és ne menekülj a nehéz témák elől. Gábriel arkangyal mindig a megfelelő szavakat súgja a füledbe.

Mérleg

Haniel arkangyal a gyógyító tudományok szakértője, aki pontosan tudja, melyik a legjobb módszertan arra a testi problémára, amelyre megoldást keresel. Gondolatban kérd meg Haniel arkangyalt, hogy vezessen el a számodra legjobb gyógyító módszerekhez.

Skorpió

Raguel arkangyal társaságában biztos lehetsz, hogy a lehető legigazságosabb döntéseket hozod meg. Számíthatsz Raguel arkangyal bölcs igazságosságára, ha nem tudod, hogyan oldj meg egy vitás helyzetet, vagy ha választanod kell két véglet között.

Nyilas

Zadkiel arkangyal arra tanít a héten, hogy a gondolataidnak teremtő ereje van. Érdemes figyelned Zadkiel arkangyal tanítását, hiszen ő az elme teremtő erejének a szakértője, aki pontosan tudja, milyen módszerekkel használhatod ki az elmédben rejlő végtelen lehetőségeket.

Bak

Sámuel arkangyal megmutatja neked, mi hiányzik ahhoz, hogy megkapd azt, amit kérsz. Talán épp azért nem teljesült eddig a kívánságod, mert nem tetted meg a te részedet. Sámuel arkangyal megmutatja, mit kell tenned a célodért.

Vízöntő

Ariel arkangyal bőséget áraszt az életedre ezekben a napokban. Ahhoz azonban, hogy be is engedd az életedbe ezt a bőséget, bátorságra lesz szükséged. Tudod, néha az a legijesztőbb, hogy sokkal többet érhetsz el, mint mások. Ha elfogadod a bőséget, segíthetsz a többieknek is.

Halak

Jeremiel arkangyal szívesen ad neked tanácsot az álmaidban. Figyeld a héten, milyen álmokat látsz, és gondold végig, ezek az álmok mit jelenthetnek neked. Ne felejtsd el, hogy Jeremiel arkangyal mindig olyan szimbólumokat választ, amelyek te tudsz megfejteni.