Itt az ideje a test és az elme megtisztításának és méregtelenítésének.

Ez az üzenet segítségként érkezik, nem pedig kritikaként vagy sértésként. Lehet, hogy túlterhelted magad a túlhasznált vegyi anyagokkal, és a forrás, amiért ezeket fogyasztod, a tudatalattidban van. Figyelmen kívül hagytad a tested üzeneteit, hogy felszabadulásért kiált a szennyeződések állandó fogyasztása alól. Talán azt is észrevetted, hogy csökkent az energiaszinted és az életörömöd. Nem számít, hogy mi volt az, mert a megoldás a kezed ügyében van! Most, hogy megkaptad ezt az üzenetet, egy pillanatig se habozz, hogy elvégezd a szükséges változtatásokat. Figyeljetek nagyon az elmétek és a szavaitok tartalmára, egyformán, mert a szavak, amelyeket gondoltok és kimondtok, az a mentális étrend, amely fenntart vagy tönkretesz benneteket. Válaszd a tisztaságot, és ígérjük, hogy a változás jobbá tesz.

Az üzenet egyben megerősítés is lehet, hogy a jelenlegi egészségügyi utad remekül működik. Érezni fogod, hogy a két üzenet közül melyik a megfelelő számodra.

Ennek az üzenetnek különböző jelentései: kövesse az intuitív útmutatásait az életmódváltással kapcsolatban; hagyjon fel az alkohol vagy bármilyen vegyszer vagy drog túlzott használatával; kerülje a feldolgozott cukor és a fehér lisztből készült termékek túlzott fogyasztását; fogyasszon több bioélelmiszert; tartsa pozitívan a gondolatait és szavait; álljon vegetáriánus étrendre; folytasson méregtelenítő diétát.

X