Ezekre a csillagjegyekre július végén mosolyog rá a szerencse

by boxika

A Szaturnusz és a Jupiter felelős a társadalmi eredményeinkért. A Szaturnusz az asztrológiában hagyományosan a Sorsot és a Fátumot testesíti meg, és a korlátok bolygójának tekintik. Júliusban ez a bolygó retrográd mozgást végez, így hatása drámaian megváltozik. A Szaturnusz feloldja a merev határokat, új lehetőségeket kínál, és meghozza a jól megérdemelt sikert.

Bika

Ha nem félsz a munkától és a felelősségtől, sikeres leszel a szakmai életedben. Lehet, hogy a főnököd feljebb lép a ranglétrán, és magával visz téged is. Itt az ideje, hogy július végén egy komoly projektbe kezdjünk. Biztos, hogy megkapod a szükséges segítséget a feletteseidtől. Nagy siker és megérdemelt elismerés vár rád. A Jupiter hozzájárul a boldogságodhoz, de ehhez a saját erőfeszítéseidre is szükség lesz. Pontosan tudnod kell, hogy mit akarsz az élettől. A siker a kemény munka és a kitartás eredménye lesz. A legfontosabb, hogy a saját kezedbe vedd a kormányt!

Ikrek

Várd a karrierépítést és a sikereket a céljaid elérésében. De kitartóan és keményen kell dolgoznod. Ragadd meg a sikert a farkánál fogva, és ne hagyd ki a lehetőségeket! A Jupiter és a Szaturnusz sok ajándékot tartogat számodra. Sikereket érhetsz el a tudományos kutatásokban, felfedezheted a kapcsolatot egy idegen kultúrával. Ez a legjobb időszak az önfelfedezésre. Lehet, hogy olyan szerencsés vagy, hogy lehetőséged lesz egy ideig külföldön élni.

Rák

A csillagok július végén nagyszerű karrierlehetőségekkel ajándékoznak meg. Üzleti siker, társadalmi előrelépés, jutalmak és nyeremények várnak rád. Végre elismerik az érdemeidet. Előfordulhat, hogy gyakran kérnek fel külföldi utakra. Mindenekelőtt ne hagyd ki a lehetőségeket! Július végén örökséget kaphatsz. Ez is jó alkalom a befektetésre.

Oroszlán

Sikeres partnerség vár rád. Ha egyedülálló vagy, ez az az időszak, amikor egy komoly kapcsolat kezdődhet. Sokan megházasodnak, ha már régóta szeretnének. Az üzleti kapcsolatokban gyümölcsöző együttműködés vár rád. A hosszú távú befektetések is sikeresek lesznek!

X