Ez a 3 csillagjegy sikerre született

A Kos született vezető

A Kos talán a legbátrabb csillagjegy. Folyamatos verseny az élete, de nagyon élvezi. Nem tud veszíteni, győztes típus. A céljait szinte mindig megvalósítja, nem léteznek akadályok előtte. Karizmatikus személyiség, akinek nagyon erős a kisugárzása. Inspiráló a munkabírása, fáradhatatlan, rendkívül aktív. Kiváló vezető, beosztottjait remekül irányítja, ők pedig elfogadják, és követik az utasításait. Rendkívül sikeres, szinte mindig okosan dönt. Amikor elhalad előtted, szinte érezni a belőle áradó energiát. Az ígéreteit mindig megtartja, lehet rá számítani. Viszont nagyon rosszul viseli, ha őt csapja be valaki, gyűlöli a hazugságot. A Kos az a csillagjegy, aki sosem alszik. Elképesztő energiák buzognak benne. Persze, ha nem vezeti le a feszültséget, nagyon könnyen robban. Lobbanékony típus, ilyenkor nem mondhatni, hogy könnyű lenne vele, de amikor lehiggad, ismét pozitív önmagát adja.

A Nyilas az örök optimista

A Nyilas a Jupiter bolygó oltalma alatt áll. Ez a bolygó pedig a nagy szerencse, a siker jelképe. Nem véletlen, hogy a Nyilas képviseli az asztrológiában az erőt, a sikert, az élet élvezetét és szeretetét, és Isten segítségét. A Nyilas vidám és optimista, nyitott és szabad lelkű csillagjegy, aki számára rendkívül fontos az igazság, a jog, az erkölcs, nem mellesleg imádja, és gyakran nagykanállal habzsolja az életet. Míg a Kossal könnyű kijönni, addig a Nyilassal már nem olyan egyszerű az együttműködés. Munkájában nagyon pontos és szigorú, és bizony az arrogancia sem áll tőle távol. Viszont ez a keménység és határozottság viszi őt előre a siker felé vezető úton. Imádja a pénzt, még jobban szereti elkölteni a saját szórakozására. Erős az önbizalma, önmagában és Istenben is hisz, pontosan tudja, hogy amit akar, el fogja érni. Meg is tesz mindent a sikerért.

A Bak félreteszi az érzéseket

A Skorpió mellett a Bak a másik leginkább gyűlölt csillagjegy. Sokan nem értik, hogyan lehet a Bak sikeres, de csak azért nem értik, mert őt magát sem értik. A Bak szívós, rendkívül kitartó, soha nem adja fel a céljait. Hűvös és távolságtartó, ez igaz, a barátságot és a munkát nem egyezteti össze. Nagyon megfontolt, minden döntését alaposan átgondolja. A legfegyelmezettebb csillagjegy valamennyi közül. Amikor munkáról és a sikerről esik szó, az érzelmeit teljesen kizárja, ő mindig racionálisan, érveket felsorakoztatva dönt. Kőkemény stratéga, aki pontosan tudja, mit és hogyan tegyen a céljai megvalósítása érdekében. A sikerhez talán a Bak útja vezet a legnehezebb úton. Bolygója a Szaturnusz, a karma bolygója is. Ezért neki az előző életek adósságait is ebben az életében kell törlesztenie. Nem véletlen, hogy mások szemében hidegnek, sőt kegyetlennek tűnhet. Lágysággal, kedvességgel, mosollyal az arcán sosem érne célba.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük