Kos

Amikor a dolgok nehézzé válnak, a keményebbek is belevágnak, és ez pontosan rád vall, kedves Kos. Te vagy a legerősebb és legkeményebb csillagjegy, és felismered, hogy erősnek lenni azt is jelenti, hogy érzékeny és együttérző vagy. Ez a hónap a Vénusz-Jupiterrel való együttállásának gyönyörű kezdetét hozza, ami azonnal szerelemmel és reménnyel indítja a hónapodat.

A romantikus partnereddel való kapcsolattartásod során a „lényegre térsz”, és úgy tűnik, ez az új stílus mindkettőtöknek beválik. Ebben a hónapban azt fogod a legsikeresebbnek érezni, ahogyan együtt dolgoztok az akadályok leküzdésén, és ahogyan a csodálatos időzítési érzéked együttműködik a félelmetes és ügyes megbeszélő képességeddel.

A Szaturnusz március 7-én lép a Halakba, ami egy pillanatra megzavarhat benneteket, de gyorsan visszanyeritek a lendületet, méghozzá a szerelemben, mivel a Vénusz március 11-én fényszögbe kerül a Marssal. A Mars energiája hatalommal borít be téged, és ebben a hónapban szerencsére minden erődet a szerelemben, a gyógyításban és a nyugodt kommunikációban fogod használni.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal
X