Kos

Azok a fennhatóságok, akik eddig a vezetőid voltak, szembeszállhatnak veled. Itt az idő, hogy félretedd a félelmeid és átvezesd magad az utadon. Ez kétségtelenül nagyon pozitív állapot. Azt jelenti, hogy fejlődsz, Kos. Emellett semmi sem akadályoz meg abban, hogy időnként segítséget kérj, ha szükséged van rá.

Bika

A nap valószínűleg konfrontatív lesz. A karriereddel kapcsolatos legutóbbi fejlemények olyan kevés bátorítást nyújtottak neked, hogy kísértésbe estél, hogy visszaveszel az erőfeszítéseidből, de az anyagi helyzeted arra kényszerít, hogy még jobban próbálkozz. A ma felvillanó felismerések valószínűleg csak fokozzák a kellemetlenségedet, de végül értékes információkkal szolgálnak.

Ikrek

Valószínűleg az átgondoltság és az elmélkedés napját élheted át, Ikrek. Lelkiállapotod egy olyan emberéhez fog hasonlítani, aki épp most lázadt fel minden ellen, és most az önmegvalósítás új eszközét keresi. Úgy tűnik, mások megpróbálnak nyomást gyakorolni rád. Engedni fogsz, vagy hallgatsz a belső hangodra? A nap végére tudni fogod a választ!

Rák

A mai nap nagyszerű betekintést nyújthat a jövőddel kapcsolatos döntéseidbe. Itt az ideje, hogy dönts a prioritásaidról. Azonnal karriert szeretnél, vagy inkább folytatnád a tanulmányaidat? Elégedett vagy a szerelmi életeddel és a családi kapcsolataiddal? Elképzelhető, hogy az egyik ilyen területen bekövetkező nagyobb felfordulás kihat az összes többire. Érdekes lesz!

Oroszlán

Készülj fel egy kissé stresszes napra, Oroszlán! Családi életedet beárnyékolhatják nézeteltérések. Valószínűleg úgy fogod érezni, hogy megszállták a területedet, és a mozgástered korlátozott. De nem áll szándékodban megadni magad. Jogod van a saját teredhez. Foggal-körömmel fogsz harcolni érte!

Szűz

Lehet, hogy azt tervezted, hogy elszigeteled magad, hogy el tudd intézni a dolgaidat, de ez nem fog menni. Mintha egy erő destabilizálná a szakmai életedet. Úgy tűnik, ma semmi sem megy jól. Mindenki nem érthet egyet, félreértések merülhetnek fel, a dolgok késhetnek, és a kommunikáció valószínűleg összekuszálódik. Arra kérnek majd, hogy állj valamelyik konfliktusban a másik oldalra. Próbálj meg semleges maradni.

Mérleg

Az emberek ma kényesnek tűnnek a te módszereiddel kapcsolatban, Mérleg. Akárhogy is próbálkozol, úgy tűnik, a hatóságoknak nem tudsz megfelelni. Te, a világ egyik nagy menekülőművésze, jól tennéd, ha ezt az alkalmat kihasználva eltűnnél. Ha azonban az otthonod pénzügyi egészsége forog kockán, jobb lenne, ha maradnál, és szembenéznél a problémával.

Skorpió

A rád jellemző függetlenséged ma megtréfálhat, Skorpió. Amit mondasz, azt nem fogják olyan könnyen jóváhagyni, mint máskor. Bár elég nagy szabadsággal rendelkezel, vannak, akik azt feltételezik, hogy úgy érzed, nincs elég szabadságod. Nem lehet mindenkinek megfelelni. Ez az aggodalom az ő problémájuk, nem a tiéd. Vajon azok az emberek, akikkel napi kapcsolatban vagy, valóban megértik, hogy ki vagy?

Nyilas

Íme egy nap, amely arra enged következtetni, hogy nem éppen a megfelelő helyen vagy a szakmádban, Nyilas. Lehet, hogy a jelenlegi pozíciód túlságosan is hagyományos? Te olyan ember vagy, aki minden ötletet ki akar terjeszteni, ami éppen eszedbe jut. Úgy tűnik, hogy a feletteseid nem ugyanígy fejlődnek. Ha ez a helyzet, tedd meg a szükséges lépéseket.

Bak

Néhány múltbéli történet ma újra kísérthet téged, Bak. Ha például valaha kormányzati tisztséget töltöttél be, egy újságíró leleplezhet valamilyen hibát, amit évekkel ezelőtt elkövettél, és a mai újságban leközölheti! Mindenkinek meg kell küzdenie mások féltékenységével valamikor az életében. Készülj fel tehát, és ne hagyd magad!

Vízöntő

A barátokkal vagy a családdal való kommunikáció ma nem biztos, hogy könnyen megy, Szűz jegyű. Szokatlan gátlások tarthatnak vissza attól, hogy kapcsolatba lépj másokkal. Megpróbálhatod ezt azzal lerázni magadról, hogy túl keményen dolgozol, még akkor is, ha nem vagy biztos benne, hogy pontosan mit is akarsz csinálni. Ez egy jó nap arra, hogy magányosan olvass, tanulj vagy dolgozz projekteken. Egy hosszú séta napközben kitisztíthatja a fejedet, és újra lelkesedést ébreszthet benned.

Halak

A munkatársakkal való kapcsolatod kissé feszült lehet a fokozott munkahelyi stressz miatt. Ha üzleti vagy romantikus partnerségen gondolkodsz, nem ez a nap a legalkalmasabb a döntésre. Kicsit zavaros lehet az elméd. Félreértések vagy téves információk miatt kételkedhetsz a partnerség bölcsességében. Ezt objektíven kell megfontolnod, Oroszlán. Kétségeid alaptalanok lehetnek.

X