Csillagjegyek, melyek különösen szerencsések lesznek 2022 márciusában

A március fényes és pozitív időszak. Az asztrológusok azt jósolják, hogy minden csillagjegy szerencsés lesz, de közülük három lesz a legsikeresebb és legtermékenyebb. Ez a cikk róluk fog szólni.

A nagy szerencse mindannyiunk számára abból fakad, hogy ez a 2022-es év legkedvezőbb, retrográd bolygók nélküli időszaka. Március 6-án két fontos átmenet lesz a Vízöntő jegyében – a Vénusz és a Mars. Az asztrológusok ebből a két eseményből vonták le elemzésüket.

Kos

A Kos most az energia csúcsán van.
Mivel a két számukra legfontosabb bolygó egyszerre lép át a Vízöntő jegyébe, a Kosok élete jobbra fordul, és a prioritásaik is megváltoznak. Az üzlet, a pénzügyek és a munka lesz az első. A szerelem háttérbe szorul, és melléktéma lesz.

Az asztrológusok megjegyzik, hogy a Kosnak egyáltalán nem kell lemondania a romantikáról. Csak átmenetileg kell majd az üzletre koncentrálni. Az előrejelzések szerint márciusban az e jegyhez tartozó emberek képesek lesznek megbirkózni a legfontosabb problémákkal, adósságokkal, sikerre visznek valami újat. A szakértők úgy vélik, hogy jobb lesz először befejezni azt, ami befejezésre vár, és csak azután áttérni az új projektekre.

Bak

A Bakok számára a Mars hozza a legtöbb szerencsét.
Ez a bolygó a fő pártfogójuk és mentoruk. Ez önbizalmat ad nekik, valamint szilárd védelmet nyújt az ellenséggel és a rosszindulatúakkal szemben. Március lesz 2022 legfontosabb hónapja a Bakok számára.

A Bakok szívében magabiztosság, szenvedély, elszántság lesz. Mindez nem fog agresszióba torkollni, ami jó hír. A Bakoknak minden idejüket arra kell fordítaniuk, hogy új bevételi forrásokat és új hobbikat találjanak. A március a dinamizmus, a fizikai és szellemi aktivitás időszaka. Itt az ideje, hogy kimozdulj, és magadévá tedd a sajátodat.

Vízöntő

A Vénusz veszít az energiájából.
Ez ahhoz fog vezetni, hogy sok új dolog fog történni a legtöbb ember és általában az emberiség életében. A Vízöntő jegyű emberek érzékelik a legkönnyebben a változásokat. Őket minden új és szokatlan dolog inspirál, és márciusban lesz egy csomó ilyen esemény, amelyet először kell megtapasztalnod.

A Vízöntők áldást kapnak a Mars, a vörös védőbolygó részéről. Ez az éjszakai fényesség meglehetősen kedvezően hat a jegy képviselőinek energiájára. A Vízöntőkben meglesz az akaraterő, a vágy, hogy leküzdjék a rossz szokásokat. Az életük jobbra fog változni, de ez nem egy pálcaintéssel fog megtörténni. Magukon kell dolgozniuk, és igénybe kell venniük szeretteik támogatását.

Posted in Asztrológia