ASZTROLÓGIA: Mi Putyin asztrológiai sorsa?

A jelenlegi asztrológiai horoszkópok nem mutatják, hogy a gyász hamarosan véget ér. Az elkövetkező hónapokban még több hasonlót fogunk látni. Van néhány kritikus intervallum, március 23. – május 13. és szeptember 13. – 25., amelyeket olyan események jellemeznek, amelyek megváltoztathatják a jövőt. A világ vezetői nem fognak leállni, de legalábbis az év végéig meggondolatlan cselekedetek, önhittség és a pusztítás vágya lesz tapasztalható.

Putyin karmikus megtorlással nézhet szembe

Mindannyian kíváncsiak vagyunk, mi lesz Putyin sorsa? Vajon ő lesz a legyőzött és le fog esni az orosz nép vezetéséről? Vlagyimir Putyin jelenleg a bolygó “mumusa”.. Az asztrológusok szerint az ebben a pillanatban tett cselekedetei bumerángként fognak visszahatni rá, de semmi sem fog azonnal történni, és a közeljövőre nézve semmit sem lehet megjósolni. Ez egy karmikus büntetés lesz, amit még ebben az életben meg kell majd fizetnie, így nem számíthatunk könnyű és közeli végre számára.

Egy gyors esemény esetén pedig a kockázatos időszakok Oroszország vezetője számára a MÁJUS vagy az OKTÓBER – DECEMBER.

De eltávolítása sajnos nem jelenti az emberiség megváltását. Ugyanazok a negatív erők léphetnek a helyébe, de egy másik vezető személyében.

Imádkozzunk, hogy a fényben éljünk!

1. oldal 2. oldal 3. oldal

Posted in Asztrológia