ASZTROLÓGIA: Mi Putyin asztrológiai sorsa?

A két elnök, bármennyire is emberinek gondolják az asztrológusok, negatív struktúrán alapul. Lehet, hogy a kontextus most Zelenszkijt a megmentő pozíciójába taszítja, távol az áldozattól, de az ő energiája nem pozitív. Fordított kontextusban Zelenszkij elnök ugyanolyan stratégiát követhetett volna, mint Putyin… talán a fentieken túlmenően megválaszoljuk magunknak a kérdést, hogy “miért nincs vége a háborúnak?”

Egy olyan időszak áll előttünk, amikor az aktív energiák a csúcson lesznek

Már szabad szemmel is láthatjuk, hogy gonosz erőkkel állunk szemben, hogy a gonosz elkezdett előbújni a fából. Mint sok uralkodó esetében, a rezgések negatívak, a sötétség uralkodik rajtuk.

Az ezekben az uralkodókban jelenlévő luciferi energia katasztrófához vezethet, de, ha az égtérképen szereplő aktuális elemek a dolgok enyhülését jelzik, akkor ne is nézzük, mi lehet rosszabb. Most is rossz, de közel sem olyan rossz, mint amilyen lehetne.

A távolabbi jövőben lesz egy olyan időszak, amikor ezek a negatív erők és rezgések egyre aktívabbak lesznek, pánikot, a jövő biztonságáért való félelmet, nehézségeket okozhatnak a mindennapi életben. Az éjszaka csendje többé már nem pihentető, hanem nyomasztó lesz a legtöbbünk számára.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal

Posted in Asztrológia