ASZTROLÓGIA: Mi Putyin asztrológiai sorsa?

Mi Vlagyimir Putyin asztrológiai sorsa?

Bár az asztrológusok azt állítják, hogy az égbolton fokozott politikai feszültség és több konfliktusforrás lehetősége áll fenn, a bolygók együttállása nem kifejezetten egy nagyobb háborúra utal. Inkább néhány aszteroida pályája vagy néhány csillag helyzete adhat okot aggodalomra.

Ebben a háborúban az az érdekes, hogy két, a levegő csillagjegyekben született vezető harcának vagyunk tanúi. Vlagyimir Putyin orosz elnök a Mérleg jegyében született (1952. október 7.), az ukrán elnök, Volodimir Zelenszkij pedig a Vízöntőben (1978. január 25.).

Asztrológiai szempontból nem vitatható a levegő jegy szülötteinek kompatibilitása, hiszen hűséges szövetségesek és cinkosok lehetnek a közös ügyekért. A szélsőséges helyzetekben azonban, amikor életszemléletük összeütközik, a dolgok nem ilyen kifinomultak és elegánsak, és legtöbbször a Mérlegek lesznek azok, akik hideg és számító természetük miatt felülkerekednek. Ráadásul a Mérlegek arról híresek, hogy ambiciózusan végigvisznek mindent, amibe belekezdenek.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal

Posted in Asztrológia