Árnyvilág Tarot Jóslás

Diadalszekér

Az akadályok leküzdése, győzelem, a szándék és akarat összpontosítása, saját identitás kialakítása, önbizalom, a fegyelem gyakorlása, a tekintély és a hatalom kézbentartása, megingathatatlan bizonyosság valamilyen ügyben. A világ folyamatos változása naponta kihívások elé állítja az embert – életkörülményeink, érzelmeink, a körülöttünk élő emberek állandóan változnak – ezért fontos, hogy minden körülmények között megőrizzük az irányítás képességét. A tenger és az ég találkozásának vékony határán egymásnak feszül víz és a levegő. Hogy a törékeny egyensúly megmaradjon, kellő önbizalommal és tudással felvértezve lehet csak végigsétálni a törékeny határon.

 

Karrier Tarot Jóslás

Nap

Örömödet leled a munkádban, sikerrel, kreativitással, alkotóerővel végzed el a feladataidat. Napos időszak következik, kezdjél új tervek megvalósításába, teljesítsd ki önmagadat, önbizalmad, magabiztosságod megnő, megtalálod a belső gyermekhez vezető utat.

 

Ősi ösvény Tarot Jóslás

Az uralkodónő

Jelentése:

Ez az arkánum érettséget, termékenységet, termőképességet jelképez, valamint a gyümölcsöző anyaföldet minden szinten, a teremtményekben is, legyen szó akár állatokról, akár emberekről. Ahogy a Főpapnő a nyilvánvaló Ízisz, aki felfedi belső titkait, úgy az Uralkodónő a természet ruhájába öltözött Ízisz. Az emberek szintjén a művészetek, a tudományok és a mindennapi élet eredményességét szimbolizálja, emellett pedig terhességet és anyaságot vagy apaságot is jelképez.

Kapcsolódó fogalmak:

Eredményesség, termékenység, terhesség, kreativitás, tehetség, fejlődés, tevékenység, anyai szeretet, anyaság, női hatás, anyagi jólét. Olykor körmönfontság, női praktikák. Ihlet, vezető személyiség, sikeres nő, a puszta tényeken alapuló döntés megszületése, gyakorlatiasság, döntésképesség, megérzések, védelem, hűség.

Ellentétes értelmű jelentése:

Terméketlenség, az anyai ösztön hiánya, hűtlenség, nyugtalanság, az érdeklődés hiánya, lustaság, késleltetett fejlődés, anyagi veszteség, elfecsérelt erőforrások, rossz fizikai vagy mentális állapot. A terhesség során felmerülő lehetséges problémák.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük