Árnyvilág Tarot Jóslás

Mértékletesség

Harmónia és kiegyensúlyozottság, az ellentétek egyensúlyban tartása, gyógyulás. A szélsőségek lefaragása, önmegtartóztatás, a zabolátlan energiák hasznos célra fordítása. Az ellentétes dolgok együvé tartoznak, ezért ne is próbáljuk meg őket szétválasztani. Ellenkezőleg. Ha megfelelő arányban vegyítjük őket, csodálatos egységet kapunk. Gyakran mi magunk, szilárd meggyőződésünkkel vonunk falat két, számunkra összeegyeztethetetlenül különböző dolog közé. Ha megértjük, hogy a világot nem csak egyféleképpen lehet szemlélni, képesek leszünk ledönteni ezt a láthatatlan falat.

 

Karrier Tarot Jóslás

Hold

Félelmek, szorongások árnyékolják be a következő hónapokat. Az események szintjén rettegünk egy vizsgától, vagy attól, hogy nem kapunk állást, esetleg, hogy elveszítjük az állásunkat. Egyéb esetben tarthatunk a főnökünktől, kollégáktól vagy magától egy munkafolyamattól. A Hold azt sugallja, hogy próbáld meg minél hamarabb elengedni a félelmeidet, kiszabadulni a rémálomból, mert külső segítségre kicsi az esély. Neked kell végigmenned a keskeny ösvényen.

 

Ősi ösvény Tarot Jóslás

Szellemi vezető

Jelentése:

A Szellemi Vezető mértékletességet és ellenőrzést szimbolizál. Az intellektus különböző eszméket tapasztal meg, miközben “hasznos” életet próbál élni. A végső út az lesz, amelyen a lélek a legtöbbet fejlődhet. Bármilyen szinten jelentkezik a túlhajszoltság, ez a fejlődés hiányához vezet, amitől elhomályosul az igaz út.
A Szellemi Vezető utat mutat a spirituális kereső számára.

Kapcsolódó fogalmak:

Mértékletesség, az élet minden területe feletti ellenőrzés, mértéktartás, egyensúly, fegyelem, az anyagi és a lelki világ közötti harmónia, kiegyensúlyozott természet, türelem, önfegyelem, szerénység, takarékosság, összeférhetőség, önszabályozás, egység, a különböző elemek harmóniája, az erők egyesülése, a szellem erősítése a mértéktartó viselkedés által, pozitív hatás, kedvező előjel.

Ellentétes értelmű jelentése:

Rossz párosítás, bizonytalan szándékok és cselekedetek, hangulatváltozások, diszharmónia, mértéktelenség, az egység hiánya, érzelmi instabilitás.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük