Aktuális energiák, Október 4.: Légy nyitott a növekedésre

Olyan messzire jutottál a spirituális növekedésedben és fejlődésedben.

Olyan módon fejlődtél, ami a múltban felfoghatatlan volt számodra. Ahogy képes vagy megnézni az évek során elért fejlődésedet és befogadni az összes leckét, amit megtanultál, megnyitod az ajtót egy gyönyörű új kezdet előtt, amely megajándékoz téged azokkal a tapasztalatokkal, amelyekről úgy érezhetted, hogy kimaradtál az utazásodon való következetességed folyamatában.
Lehet, hogy úgy érzed, hogy bizonyos dolgok nem működnek számodra az életed azon területein, amelyek a legtöbbet jelentik számodra. Értsd meg, hogy a benned végbement lelki növekedés tükröződik a rajtad kívül zajló kapcsolatokban. Megemeltétek a frekvenciátokat és amikor ezt tesszük, valószínű, hogy azok, akik nem ugyanazon a frekvencián vannak, mint ti, már nem létfontosságú részei az életünknek.

Ezen nincs mit siránkozni, ez nem személyes, hanem energetikai. Továbbra is engedjétek el mindazt, ami esetleg visszatart benneteket attól, hogy úgy érezzétek, méltóak vagytok arra, hogy elinduljatok ezen az úton. Elvettétek a szükséges időt, hogy beépítsétek a megtanult leckéket és kinyissátok azokat az ajtókat, amelyek a múltban zárva voltak előttetek. Tudd, hogy semmi sem állíthat meg téged abban, hogy elérd a céljaidat és beteljesítsd a sorsodat. Mindent megtettél azért, hogy képes legyél fenntartani a szükséges struktúrát és fegyelmet ahhoz, hogy továbbra is olyan tudást kapj és olyan leckéket tanulj, amelyek felkészítenek arra, amit a világ tartogat számodra. Ez határozottan egy csúcspont az utatokon, úgyhogy nyugodjatok meg és értsétek meg, hogy bármi is vár rátok a következő kanyarban, fel lesztek rá készülve.

#Megerősítés: Engedélyezem magamnak, hogy nyitott legyek az üzenetekre, amelyeket most kapok a spirituális növekedésemmel és fejlődésemmel kapcsolatban.

Posted in Mai útmutatás