A Szűzben lévő Vénusz hihetetlen szerencsét hoz a szerelemben ennek a 3 csillagjegynek

A Vénusz július 22-én lép át a Szűz jegyébe, ahol augusztus 16-ig marad. Ez egy nagyon szerencsés időszak lesz mindannyiunk számára, de a szakértők három csillagjegyet emelnek ki, amelyeknek nagyobb szerencséjük lesz, mint másoknak.

A Vénusz a Szűzben felébreszti az Anahatát, a szeretet szívcsakráját, amely az elmúlt hetekben sok emberben szunnyadt. Eljön a kommunikáció és az izgalmas érzelmek ideje. Kapaszkodjatok meg, ez egy dinamikus időszak lesz!

Kos

A Kos számára ez a bolygó nem pártfogó, de a Vénusz ideges energiája abban az időszakban, amikor az Oroszlánban állt, sok kellemetlen szerelmi természetű problémát hozhatott. Eljött az idő, hogy a Kos ezt helyrehozza, és nincs is jobb alkalom erre, mint a Vénusz Szűzben tartózkodása. Ebben a helyzetben a Vénusz segít a múlt hibáinak kijavításában, a közeli emberekkel és a partnerrel való kapcsolatok kialakításában. A Kos pontosan ebbe az irányba fog haladni.

Bika

A szebbik nem számára a Vénusz Szűzbe lépése rendíthetetlen önbizalmat ad. Ez egy nagyszerű időszak az új bemutatkozásokra. Lehet, hogy több ember közül kell választanod egyet, de ez a választás nem okoz majd különösebb nehézséget. A bolygó segít a férfiaknak abban, hogy hatékonyabban megkülönböztessék a hamis érzéseket az igazaktól. Ha sikerül lelki társat találni, azonnal kiderül, hogy a nő őszinte és szerelmes, vagy csak színlel.

Mérleg

A Mérlegek számára július 22-én egy nagyon fényes és emlékezetes időszak kezdődik – és ez augusztus 16-án sem ér véget, mert ekkor a bolygó az ő csillagjegyükbe költözik. Kiderült, hogy a nyár második fele nagyon sikeres és kedvező időszak ezeknek az embereknek. A bolygó sok erőt és energiát ad a Mérlegnek az akadályok leküzdéséhez. Türelmet, figyelmet, akaraterőt is ad nekik.

Posted in Asztrológia