Rák

A Halak energiája az életednek azt a részét uralja, amely a terjeszkedést irányítja minden területen. A Szaturnusz a Halakban tehát az utazással, az oktatással, a spirituális törekvésekkel, a bőséggel, a lehetőségek szerencsés pillanataival és mindennel foglalkozik, ami kalandot és tanulást hoz az életedbe.

Ez is egy olyan terület, amely nemrégiben aktiválódott, és arra késztetett, hogy kezdd el magadat előtérbe helyezni.

Ez még mindig idegennek tűnik, de annyira kapcsolódik a növekedésedhez, különösen a romantikus szektorodban, mivel a Plútó továbbra is a Bak 29. fokán áll.

A Bak energia uralja a szerelmi életedet, és a Plútó, az átalakulás bolygója 15 éves tranzit után készül elhagyni ezt a területet. Más szóval, az egész életed változás előtt áll.

A pusztán a régi paradigma alapján létező kapcsolatok fokozatosan megszűnhetnek. Az az elképzelés, hogy mindent oda  kell adnod magadból a kapcsolatodnak vagy a családodnak, miközben éhezel, már nem létezik.

A Plútó arra késztet, hogy új életmódot tapasztalj meg a kapcsolataidat illetően. Ezen a héten, amikor a Szaturnusz belép a Halakba, úgy érzed, készen állsz arra, hogy hagyd meghalni a régi énedet, hogy az új éned újjászülethessen.

X