Kos

A Szaturnusz elkezd áthaladni a rejtett ellenségek és a végek szektorán. A Vénusz, a szerelem bolygója, a Jupiter, a bőséges növekedés bolygója és a Chiron, a sebek és a gyógyulás bolygója hatását még mindig érzed a csillagjegyedben. Ez a három bolygó egy stelliumot alkot, amely arra ösztönöz, hogy a prioritásaidra összpontosíts.

Bevallottan eltévedtél az utadon. Feladtad az egyediségedet, hogy elcserélhesd egy olyan komfortzónáért, amelyben már nem akartál lenni.

De tudtad, hogy kinőtted a komfortzónádat, és készen állsz a többre, de a kényelmet nehéz elhagyni.

Ebben az évben a Kosban álló stellium segített neked abban, hogy újrarendezd a szükségleteidet és az igényeidet, és megtaláld a bátorságot, hogy kiállj magadért.

Készen állsz arra, hogy magabiztos és merész természetedet felvállald, és begyakorold, hogy olyan döntéseket hozol, amelyekkel életed főszerepébe kerülsz.

Amikor tehát a Jupiter és a Chiron március 10-én, pénteken a Kos 14. fokán egyesül, nagy megvilágosodást hoz számodra. Úgy látod a dolgokat, ahogyan azoknak lenniük kell, és ha a jelenlegi kapcsolatod nem igazodik a valódi énedhez, tudni fogod.

Az időzítés nem is lehetne tökéletesebb. 2023. március 12-én, vasárnap a Juno elhagyja a jegyedet, és a Bika jegyébe lép. Miután végre megtanultál egy fontos leckét az önszeretetről és mások szeretetéről, készen állsz majd arra, hogy befektess az életedbe és felépíts valami olyasmit, ami számodra értékes.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X