Bika

A Szaturnusz belép a barátságok szektorába. Tehát a nézőpontod egyoldalúvá válhat, amikor a Juno a te csillagjegyedbe lép. A Juno a házasságokat és a megállapodásokat irányító aszteroida, és a jelenlegi kapcsolatod fényében felülvizsgálod az igényeidet és a vágyaidat.

Bár az önszeretet minden kapcsolat fontos aspektusa, a Bika jegyébe lépő Juno miatt ez a hét inkább az egységről szól, amit te komolyan veszel.

Kevésbé valószínű, hogy kompromisszumot kötsz, vagy tiszteletben tartod a múltban kötött kompromisszumot, ha úgy érzed, hogy a partnered nem hajlandó megfelelni neked.

Ha eddig többet adtál, mint amennyit kaptál, lehet, hogy nehezen tudtál tiszteletben tartani egy kulcsfontosságú kapcsolatot, miközben a személyes fejlődésedet kutattad.

Ahogy az Északi Csomópont és az Uránusz tovább halad a te csillagjegyedben, egy spirituális és személyes fejlődési úton haladsz. Életutad része a sorsszerű tapasztalataidnak, és értékelheted, hogy a kapcsolatod hogyan illeszkedik a nagy képbe.

Ezen a héten elkezdesz figyelni az igazságra, hogy hol tart a párkapcsolatod, és mennyire tudtok együtt fejlődni, amíg együtt vagytok.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X