Szűz

Érdekes hét áll előtted, kedves Szűz, mivel a telihold a te csillagjegyedben lesz, miközben a Szaturnusz a Halakba, a párkapcsolati szektorodba lép, ahol a következő két évben átvonul.

Ez a Szűzben lévő telihold talán arra késztet, hogy érzéseid megértésén és racionalizálásán fáradozz. A szokásosnál is különlegesebbnek érezheted, hogy mennyire szeretetre van szükséged, és ezen a héten úgy érezheted, hogy a szerelmi életedben nem mennek olyan jól a dolgok, mint remélted.

A telihold felszínre hozza az egészségtelen helyzeteket, és elérheti azt a pontot, amikor már nem lehet figyelmen kívül hagyni őket.

Számodra egy téma lesz aközött, hogy a dolgok nem úgy alakulnak, ahogyan remélted, és egy új fejezet bontakozik ki a szerelmi életedben. A Nap és a Szaturnusz a Halak jegyében áll, így a romantika és a szerelem ezen a héten erőteljesen megjelenik a számodra.

A Szaturnusz segít meglátnod, hogy egy nagy szerelmi viszony minden, amit gondoltál róla, vagy egy karmikus lecke, amit megtanulsz, és ha a próbatételen túl vagy, elsétálsz.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X