6 csillagjegy, akiknek csak a külső számít

Mérleg

A Mérlegek szeretik, ha a dolgok maguktól értetődőek, világosak. És igen, általában a fizikai vonzerőt hangsúlyozzák, bár ki nem? A Mérleg őszintén elmondja, hogy nézel ki, azt is, ha vonzónak talál. Vannak elvárásai, ha azoknak nem felelsz meg, már meg sem akar ismerni.

Ikrek

Az Ikrek jegybe tartozókról gyorsan kiderül a felületesség, elég csak megnézni, mit alakítanak a közösségi oldalakon. Teljes fotóalbumaik vannak fenn a neten, az életük apró részleteiről is számot adnak, és simán odakommentelnek mások megosztásai alá. Az Ikreket annyira lefoglalja a posztolás, hogy idejük sincs mélyebbre menni.

Gyanús, ha valaki mindent kiposztol az életéről. Képünk illusztráció (Forrás: iStock)

Bika

A Bikák felületessége olyan fokú, hogy gyakran elhomályosítja még a hatalmas egójukat is. Kérdezz meg egy Bikát és elmagyarázza, hogy ő miért érdemel meg szép ruhákat, nagy házat, egy menő autót vagy egy szuper pasit. Hogy mi az oka, hogy szerintük minden szuper? Mert ők azok, akik, és azt akarják, amit csak szeretnének, ennyi a magyarázat.

Szűz

Bár a Szűz jegyében születettek kedvesek és nagylelkűek másokkal, hajlamosak ítélkezni és különösen kritikusak tudnak lenni. Egy Szűz már azelőtt tud negatív véleményt alkotni valakiről, hogy találkozna az illetővel. Azt hiszik, megvan a képességük, hogy egy pillantás alatt ítéletet alkossanak valakiről.

Oroszlán

Nem számít, mennyire bátrak és tüzesek, az Oroszlánoknak gyakran az anyagiak számítanak. Szeretik a divatos ruhákat és a drága cipőket. Szeretnek jól kinézni, és ezt elvárják a partnerüktől is. De ami igazán felületessé teszi őket az a figyelem iránti vágyuk. Nem számít, hogy jó vagy rossz a figyelem, amíg az Oroszlán van a középpontban. Szeretik, ha róluk van szó, és a drámakirálynőség sem áll tőlük távol, ha apadna a figyelem.

Nyilas

A Nyilasok örömmel beszélnek neked a dolgok spirituális oldaláról. Sajnos nekik nincs elég idejük mindent megfigyelni, mert túl elfoglaltak a saját ügyeikkel. Nem szeretnek elmélyülni a saját érzéseik, gondolataik, viselkedésük megfigyelésében. Épp ezért, ha a párkapcsolatukban valami tönkremegy, biztosak benne, hogy nem ők a hibásak, csakis a másik fél.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük