5 csillagjegy, akik mindig precízen dolgoznak

Bak

A Bakok rendkívül praktikusak. Ők azok, akik inkább odamennek, és bepiszkolják a kezüket, sem hogy elméletekről és feltevésekről beszéljenek. Persze terveket is készítenek, ha azok egybeesnek a céljaikkal és az értékeikkel.

Hajlamosak megtudni az összes tényt, beszerezni az összes információt, mielőtt meghoznak egy döntést. Fontos tulajdonságuk a türelem, mert tisztában vannak azzal, hogy vannak dolgok, amikhez idő kell és azzal is, hogyha elsőre jól csinálunk valamit, akkor később nem kell már vele foglalkozni.
m)

Szűz

A Szűz csillagjegyűek mindig ott vannak, ahol szükség van rájuk és tudják, mit kell tenni a probléma megoldásához – ezek a tulajdonságok nemcsak praktikussá, hanem megbízhatóvá is teszik őket.

Nem ábrándoznak egy fantáziavilágról, jobban szeretnek a jelenben élni. Mindig számíthatsz arra, hogy egy Szűz elvégzi a feladatát, hogy tudják a választ a problémákra és megoldják azokat a rejtélyeket, amelyek másoknak komoly fejtörést okoznak.

Bár a Kosok talán nem tűnnek szuperpraktikusnak, sok szempontból azok. Egy Kos életének ugyanis a helyén kell lennie – biztonságos munka, kényelmes otthon, elegendő pénz a bankszámlán, hogy valami kalandos tevékenységbe kezdjen.

A Kos tisztában van azzal, ha hiányzik a képessége vagy tehetsége egy feladat elvégzésére, ezért ahelyett, hogy a helyzetet még rosszabbá tenné azzal, hogy nekilát, inkább megkeresi a megfelelő embereket, akik elvégzik a munkát.

Bika

A Bika gondolkodása rendkívül praktikus, és szeretik a gyakorlatias dolgokat. Megbízhatóak, határozottak, és kitalálják a legegyszerűbb és leghatékonyabb módszert a dolgok elvégzésére.

Ritkán cselekednek gondolkodás nélkül, ami körültekintővé és óvatossá teszi őket. Szereted, ha egy Bika áll mögötted, mert tudod, hogy megbízhatóan erős bástya, lehet rá építeni.

Ikrek

Az Ikrek nagyon finomnak tűnnek a felszínen, azonban inkább praktikusak. Megvan a képességük, hogy lássák a „nagy képet”, és tudnak hosszú távra előre tervezni. Az Ikrek szülők kiszámíthatóak, egy gyereknek sem kell azért aggódni, hogy véletlenszerűen nevelik őket.

Még a közös leckeírás is megtervezett és átgondolt. Az Ikrek jegyében születetteknek szükségük is van egy napirendre, amely világosan nyomon követhető és számonkérhető.

Related Posts

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük