A 4 csillagjegy, akiknek a kapcsolatai szeretetteljesebbek lesznek 2023 márciusában

Skorpió

Néhány nap múlva hálás leszel, hogy reményt érezhetsz, és visszatérhetsz a szívügyeidhez. Ebben a hónapban elmozdulás következik be, mivel több bolygó is a Bika jegyébe költözik, köztük a Vénusz, a szerelem bolygója.

A Bika a testvérjegyed, és a romantikus szektorod felett uralkodik, ami azt jelenti, hogy minden pozitív dolog bekövetkezik.

Az első elmozdulás a hónap elején történik, amikor a Juno aszteroida a Bika jegyébe lép.

A Juno a párkapcsolati megállapodások, konkrétan a házassági kapcsolatok felett uralkodik. Azzal, hogy ez az aszteroida a romantikus szektorodba költözik, hajlamosabb leszel egy hosszú távú, elkötelezett kapcsolat létrehozására. A Szaturnusz, az idő és a karma ura, a Vízöntőből a Halakba teszi meg a várva várt belépését. Ezáltal a Szaturnusz figyelme az otthonod és a családod területéről a házasságra, az örömre és a kreatív kifejezésmódodra irányul.

A Szaturnusz eddig is segített a gyógyulásodban, hogy többet mozdulhass bele abba, amit az életedben szeretnél, de most, hogy a Szaturnusz a horoszkópodnak ebben a részében tartózkodik, sokkal valószínűbbé válik az új partnerrel való találkozás, vagy akár egy meglévő partnerhez való újbóli egymásratalálás.

Mindezt fokozza, amikor a Vénusz néhány héttel később belép a Bika jegyébe. A Vénusz a szívügyek ura, így ebben az állásban sok romantikus lehetőséget fogsz látni az életedben, vagy hajlamosabbnak érzed magad arra, hogy élvezd a már meglévő romantikus pillanatokat.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X