3 csillagjegy, amelyek kívánságait július 23-ig teljesítik

by boxika

A Neptunusz bolygó felelős a szeretet megnyilvánulásáért, önmagad és a körülötted lévő világ elfogadásáért. A Nap irányítja az életenergiát, a szellem erejét és az isteni elv megnyilvánulását az emberben. A Neptunusz és a Nap július 23-ig a Halak jegyében lesz, és ez néhány csillagjegynek valóban teljesítheti minden kívánságaikat.

Mérleg

Ebben az időszakban a Mérlegnek különös vágya lesz egy új hobbi kipróbálására vagy a kalandozásra. Itt az ideje kipróbálni azt, amiről mindig is álmodtál. Itt az ideje, hogy olyan dolgokat tegyél, amelyek kielégítik a lelkedet. A kreativitás az üzleti vágyak teljesülését is meghozhatja – mindenben előrelépsz, pontosan úgy, ahogyan azt elképzelted.

Vízöntő

A Vízöntőnek most nagy lehetősége lesz megtalálni a lelki társát, miközben a Nap és a Neptunusz a Halak jegyében áll. Itt az ideje, hogy megtegyük az első lépést, és beszéljünk az érzéseinkről – így a szeretet visszatér hozzánk. Nincs már okod félni, ne késleltesd a boldogságodat.

Halak

A 2021. július 23-ig tartó időszakban a Halak arról álmodoznak, hogy családi összejöveteleket szervezzenek és csodálatos pillanatokat töltsenek el a szeretteikkel. A csodálatos érzelmek és az egészséges kommunikáció a családdal inspirálhat téged egy érdekes kreatív projekt megvalósítására. Kellemes meglepetések és boldog felfedezések várnak rád.

X