3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz február 25-én

Szűz (augusztus 23. – szeptember 22.)

Ennyi víz és levegő energiával a környezetedben könnyű azt hinni, hogy semmi sem hat rád az asztrológiából. Mégis, a Halakban járó Jupiternek és Neptunusznak köszönhetően szerencsére mégis. A mai napnak egy lépéssel közelebb kell vinnie téged ahhoz az élethez, amelyről valóban álmodtál.

Mivel a tegnapi nap oly sokak számára nehéz volt, a mai nap kellemes megkönnyebbülésként és nyitányként szolgálhat ahhoz, hogy szabadabbnak érezzétek magatokat ahhoz, amit valóban szeretnétek az életetekből. Annyi mindent kellett feldolgoznotok és elengednetek. A dolgok elengedése lehetővé teszi számotokra, hogy ma teret kapjatok arra, hogy másképp gondolkodjatok a jövőtökről, mint eddig.

Amikor valamivel foglalkozol, ahelyett, hogy figyelmen kívül hagynád, energikusabb teret teremtesz. Ezt a teret felhasználhatod arra, hogy új embereket hívj, mélyebben érezz, vagy akár arra is, hogy valóban átgondolj olyan ötleteket, amelyek korábban túl nagynak tűntek. A Jupiter egész évben bővíti a kapcsolataidat, mind a szakmai, mind a szerelmi kapcsolataidat.

Ma a Neptunusz arra emlékeztet, hogy egy álom az, ahol minden kezdődik, ezért fontos, hogy rendelkezésre állj, hogy pontosan ezt tedd, bármi is következzen.

1. oldal 2. oldal 3. oldal

Posted in Asztrológia