3 csillagjegy, akiknek nagyszerű napjuk lesz február 25-én

Nyilas (november 22. – december 21.)

Ha a tegnapi nap után még mindig talpon vagy, akkor tudod, hogy sikerült. Ez ilyen egyszerű. A jegyedben járó Hold számos kapcsolatot létesített különböző bolygókkal. Ez megadta neked a módját, és elég nagy adagot szolgáltatott abból a valóságellenőrzésből, amiről azt remélted, hogy soha nem jön el. De mégis eljött.

A Hold délben a Bak jegyébe lép át, a béke és a nyugalom lesz a téma. Ez a tegnapi naphoz képest üdvözlendő megkönnyebbülés lesz, és esélyt ad arra, hogy mindent feldolgozz. Arra azonban figyelj, hogy szánj időt és bátorságot arra, hogy megtaláld a közelmúltbeli események és érzések mögöttes okát, ahelyett, hogy csak elnyomnád őket.

Eleve így kerültél ebbe a helyzetbe, és az, hogy ismét itt vagy, azt jelenti, hogy másképp kell kezelned a helyzetet. Használd a mai napot arra, hogy lazíts, lélegezz, légy elérhető azok számára, akik a legfontosabbak számodra, és hogy valóban elgondolkodj azon, hogy milyen érzés most az életed. Vagy tovább élsz ebben a körforgásban, vagy meghozod a döntést, hogy jobban fogod érezni magad. Csak egy döntés van, amivel a lelked együtt tud élni.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal
X