Bak (december 22 – január 19)

A mai energia nagy lehetőséget kínál arra, hogy emlékezz rá, mi a fontos. A közelmúltbeli Vénusz retrográd időszakban valóban arra összpontosítottál, hogy mi az, ami a legnagyobb érték számodra, és mire van szükséged ahhoz, hogy leginkább önmagadnak érezd magad.

A mai energia ezt erősíti, különösen a Bakban járó Mars és a Halakban járó Neptun találkozása miatt. Ez sok szempontból olyan, mint egy villanykörtés pillanat, amely megválaszolja az eddig felmerült kérdéseket. Bizonyos esetekben ez akár a végső átirányításként is szolgálhat, ha eddig megpróbáltad elnyomni belső igényeidet vagy álmaidat.

Az, hogy lépésről lépésre bármit el tudsz érni, nagy előny, de ha az, amire vágysz, eltér attól, amit éppen most próbálsz elérni, gyakran megpróbálod figyelmen kívül hagyni, mint múló vagy jelentéktelen dolgot.

Pedig ezek a részeid önmagad északi csillagát jelentik. Még akkor is, ha megzavarják a terveidet, még akkor is, ha ez más életet teremt, mint amilyennek gondoltad, és még akkor is, ha nem nyered el mások tetszését. Ez a te életed, ami azt jelenti, hogy a saját igazságodon kell alapulnia. Engedd meg magadnak, hogy felboríts néhány tervet, ha ez azt jelenti, hogy beleszeretsz az életed minden részébe.

1. oldal 2. oldal 3. oldal
X