Halak (február 19 – március 20)

A tegnapi energia kissé intenzívnek tűnhetett számodra, különösen, mivel a szezonodon belül történt, és hatással volt az önérzetedre és az életről alkotott nézeteidre. Ma azonban már nyugodtabbnak kell érezned magad, még akkor is, ha próbálod kiismerni ezt az új életszakaszt, amelyben most találod magad.

A legtöbbet az segítene, ha nem próbálnátok mindent kitalálni, hanem egyszerűen átadnátok magatokat az élet áramlásának. Általában abban jeleskedsz, hogy egyszerűen csak sodródj vele, és nézd meg, hová visz, így jobban kellene érezned magad, mintha azt gondolnád, hogy ma bármilyen gyors vagy elhamarkodott döntést kell hoznod.

Mivel a Jupiter az év nagy részében a jegyedben fog lógni, ez drámaian megváltoztatja az utadat. De ezt nem kell egy nap alatt megoldani. Ehelyett inkább egy folyamat, amely lehetővé teszi, hogy eljusson erre az új helyre, ahová utazol.

Az egyik legfontosabb dolog, amit tehetsz, hogy nem adod fel a reményt. A remény olyasvalami, amire éppúgy szükséged van, mint a levegőre. Ez az a valami, ami életet ad neked, és segít hinni a legmélyebb vágyaidban. Ez a következő fejezet pedig arról szól, hogy még a legvadabb vágyaidat is valóra váltsd.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal
X