Rák (június 21 – július 22)

Egy olyan időszak után, amikor úgy érezted, hogy megrekedt az életed, ma különböző lehetőségek nyílnak meg előtted. Ez nem jelenti azt, hogy minden megoldódik, de azt igen, hogy kezded jobban megérteni, milyen lépéseket kell most megtenned. Ez annak visszatérése, hogy emlékezz arra, ki vagy és mi a legfontosabb számodra.

Ez azt jelentheti, hogy más dolgok vagy akár emberek is elbuknak emiatt, különösen, ha veszélyeztetik azt, amit neked kell tenned magadért. De ahogyan azt nemrég megtanultad, ha ez nem tesz téged boldoggá, akkor nem éri meg semmilyen önfeláldozás a folyamat során.

Ahogy haladsz a nap folyamán, próbálj meg minden olyan vágyadba bekapcsolódni, ami az életeddel kapcsolatban megvolt, de lebeszélted magad róla.

Ezeket döntő fontosságú lesz számodra, hogy tiszteletben tartsd, ahogy haladsz előre az utadon. Nem számít, hogy mennyire tűnnek a komfortzónádon kívülinek, vagy lehetetlennek érzed a megvalósításukat, ezek számítanak. Már megtörtént a változás abban, hogy mit tartasz fontosnak az életedben, és ennek alapvető része, hogy elismered és a valódi vágyaidból kiindulva cselekszel.

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal
X