A Vénusz a Mars együttállás van a Bakban, ahol a szerelemes ember alaposan megvizsgálja, hogy mit akar, és eldönti, hogy megéri-e a fáradságot.

Logikus lenne, ha a Vénusz-Mars együttállás alatt előnyünkre válna, különösen a romantika terén, hiszen ez a tranzit a nagylelkűség, az optimizmus és a bizalom jegyében telik.

Sokan a „bizalom” alatt a kapcsolatokban a hűséget értjük, és azok számára, akik akár csak úgy mellékesen randiznak, akár egy romantikus kalandot élveznek – itt az ideje, hogy ezt a kapcsolatot a következő szintre emeljük: kizárólagosság.

Minél több időt töltünk azzal a személlyel, akit megszerettünk, annál birtoklóbbak leszünk; azt akarjuk, hogy a miénk legyen, és azt akarjuk, hogy ő is ugyanígy érezzen irántunk.

Az emberek lekicsinylik a birtoklási vágy fogalmát, de az igazság az, hogy a legtöbb ember vágyik arra, hogy megszállják.

Ezért február 22-23 körül sok kapcsolat komolyra fordul, és a fellángoló anyagból teljes mértékben kizárólagos jogú románcokká válik. A jó öreg Vénusz a Marssal konjugálva: mindig a hátunk mögött áll.

3 csillagjegy, akiknek a kapcsolata komolyabbá válik a Vénusz-Mars együttállás alatt február 22 – 23-tól kezdődően:

Lapozz a következő oldalra

1. oldal 2. oldal 3. oldal 4. oldal
X