Skorpió

Kedves Skorpió, ebben a hónapban bővül a szociális hálózatod, és ez önmagában is teljesen átalakíthatja az életedet. Jó esély van rá, hogy arra inspirálódsz, hogy változtass mások életén, különösen a közösségedben. Ebben a hónapban nagyon fontos, hogy bízz abban, amit a jövő tartogathat számodra, mert nagy szerepet játszol abban, hogy mi történik ezután.

Fogadd el és öleld magadhoz azt a személyt, aki lenni szeretnél, még akkor is, ha ez azt jelenti, hogy minden eddiginél keményebben kell dolgoznod azért, hogy elérd ezt a célt. Most közelebb hozod egymáshoz a körülötted lévőket, és olyan valódi kapcsolatokat építesz, amelyek a szereteten, a reményen és a kreativitáson alapulnak. A másokkal való kapcsolatteremtő képességed lehetővé teszi számodra a növekedést, és a mély kapcsolatok nagyon hasznosak lesznek.

Megtanulod leküzdeni a hibákat is, és értékelni fogod az egész értékét, amely nagyobb, mint a részek összege. Belső életed változik, és ennek következtében egy kis időre zavartnak és zavartnak fogod érezni magad. Ahhoz, hogy talpra állj, elszántnak kell maradnod, és használnod kell az eszedet. Jó irányba haladsz, ezért nem szabad hagynod, hogy bármi vagy bárki eltérítsen az utadról.

Ahhoz, hogy megtaláld a legjobb megoldást bármilyen téged zavaró problémára, használd az ösztöneidet és az intuíciódat, amennyire csak lehet. Így a felszínen maradhatsz, sőt újrakezdhetsz ott, ahol szükséged van rá, anélkül, hogy az téged körülvevő negatívum befolyásolna. Ha bízol magadban, a képességeidben, a jó és rossz érzékedben és az erődben, akkor minden pontosan úgy fog menni, ahogyan eltervezted.

1. oldal 2. oldal 3. oldal
X