2021 júliusa nehéz hónap lesz a következő csillagjegyek számára

by boxika

Néhány csillagjegy szerencsés lesz júliusban, mások nem. Kinek lesz nehezebb hónapja a 2021 július?

Ikrek

A Merkúr, az Ön jegyének védőszentje, feszült bolygóközi kapcsolatban lesz a Neptunusszal. Ez bajba sodorhatja a munkahelyén, és valószínűleg önhibáján kívül. Egy titokra fény derülhet. Lehet, hogy sok dolgot rejteget magáról és becsap másokat. Az alkohol- vagy drogfüggőséggel is lesznek problémák. Elkezdheti becsapni magát a megjelenésével vagy a személyiségével kapcsolatban. Kerülje a túl sok beszédet. Ez az ajánlás az élet minden területére vonatkozik. Jobb, ha elkezd naplót vezetni.

Szűz

A szerelemben és a párkapcsolatokban való kiábrándulás vár önre. Kerülje a partnere megtévesztését. Az árulás kísértése hirtelen támadhat. Ön maga is szerelmi viszonyba kezdhet, ami a jelenlegi szerelmével való szakításhoz vezethet.

Nyilas

2021 júliusában nem lesz szerencséje a pénzzel. A pénzügyek lesznek a fő gondja, de nem lesz plusz lehetősége a pénzkeresetre. Lehet, hogy elcsalják a bérét, becsapják egy üzletben. Pénzügyi zűrzavarok lépnek fel minden sarkon. A szerencsejáték nem ajánlott, bár lesz lehetősége csalással meggazdagodni.

Halak

A baj otthon vár önre, a családjával kapcsolatban. Érzékeny információk kerülhetnek napvilágra a családjáról, ami nem fogja Önt boldoggá tenni. Akár az otthonát is elveszítheti. Ezért próbáljon meg nagyon óvatosan bánni az ingatlanproblémákkal ebben az időszakban. A túlzott gyanakvás miatt félreértések alakulhatnak ki a családban.

Vízöntő

Júliusban számos korlátozást fog tapasztalni. Ezek az Ön személyes vágyaihoz és önkifejezéséhez kapcsolódnak. Próbáljon meg nem úgy tekinteni erre az időszakra, mint a visszaesések, problémák, stagnálás és akadályok idejére. Próbálja meg elengedni a régit, és fedezze fel az önfejlesztés új útját a múltbeli tapasztalatok alapján. Fennáll a veszélye annak, hogy csalódást okoz a partnerének. De ne feledje, hogy a depresszió nem a legjobb segítő. És a legsötétebb óra közvetlenül a hajnal előtt jön el.