Csütörtöki horoszkóp “Próbálsz röviden elintézni egy fontos ügyet csütörtökön…”

Napi horoszkóp Oroszlán

Próbálsz röviden elintézni egy fontos ügyet csütörtökön, de ez olyasmi lesz, mint a rétestészta: Egyre csak nyúlik és nyúlik, végeláthatatlanul. Érdemes ma több idővel számolnod még a legegyszerűbb helyzetekben és a legegyszerűbb témákban is. Érdemes most úgy szervezned a napodat, hogy az jóval rugalmasabb legyen a szokásosnál.

Napi horoszkóp Szűz

Ideje lenne egy kicsit lazítanod. Túl szigorú vagy magadhoz és talán a gyerekeidhez is csütörtökön. Az, hogy következetes vagy, nem jelenti azt, hogy feleslegesen kellene szigorúnak lenned. Sőt! Talán pont a következetességed enged teret annak, hogy megengedő legyél minden olyan esetben és témában, amelyekre nincs előre kitalált követhető szabály.

Napi horoszkóp Mérleg

Úgy érzed, hogy valaki nem elég őszinte veled, ez pedig igen nagy feszültségekhez vezethet köztetek. Talán felemeled a hangod, vagy egyenesen veszekedni kezdesz vele, ahelyett, hogy elhinnéd: valóban úgy van, ahogyan ő mondja. Csütörtökön érdemes lenne abból kiindulnod, hogy valóban igazat mondanak neked az emberek, akkor is, ha ezt nem tudod elhinni.

Napi horoszkóp Skorpió

Megvan az a feladat, ami a legfontosabb a számodra ma. pontosan tudod, hogy mi az a feladat, amit mindenképp szeretnél elvégezni ma, de nem vagy benne biztos, hogy lesz-e ehhez elég időd. Akkor is érdemes erre az egy feladatra összpontosítanod, ha még sok-sok más dolgod is van. Azzal, ha ezzel az egy fontos feladattal végzel sokkal könnyebbé teszed a holnapi napodat is.

Megosztás facebookon
A cikk megosztásával pontokat szerezhetsz, melyeket értékes ajándékokra válthatsz be.
1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük