Csütörtöki horoszkóp “Próbálsz röviden elintézni egy fontos ügyet csütörtökön…”

Napi horoszkóp Kos

Meglepetten veszed észre, hogy a csütörtök milyen gyorsan elszáguld, és milyen hamar vége lesz. Ma szaladnak veled a percek, pedig talán pont ma csinálsz olyasmit, amit szeretnél kiélvezni, és amit szeretnél mélyen és sokáig átélni. Azzal lassíthatod az idő áramlását, ha tudatosan figyelsz a jelen pillanat örömeire, és ha kizárod a fejedből az aggodalmakat.

Napi horoszkóp Bika

Nagyon finom, apró jeleket is képes vagy érzékelni csütörtökön, ezért sokkal könnyebben olvasol az emberek arcáról, mint máskor. Ránézel valakire, és azonnal tudod, hogy mit szeretne mondani. Ez azonban nem jelenti azt, hogy ne kellene megvárnod, hogy ők maguk elmondják a mondandójukat. Nem kell neked beszélned mások helyett ma sem.

Napi horoszkóp Ikrek

A félig elmondott gondolatok veszélyesek. Ma a nagy rohanásban talán nincs időd arra, hogy befejezd a mondanivalódat, és talán nincs időd arra, hogy végigmond mindazt, amit szeretnél. Könnyen lehet, hogy ezeket a félbehagyott gondolatokat aztán mindenki félreérti. Épp ezért ma mondj végig minden gondolatkört, amibe belekezdesz.

Napi horoszkóp Rák

Ha tavasz, akkor nagytakarítás és lomtalanítás. Ma különösen a lomtalanításra lenne érdemes koncentrálnod, és megszabadulhatnál a lakásban felgyülemlett lomoktól. Hogy neked nincsenek is lomjaid? Nos, minden lom, amit az elmúlt egy évben nem használtál. Ha így nézzük, akkor még az is kiderülhet, hogy egész lom gyűjteményeid vannak.

Megosztás facebookon
A cikk megosztásával pontokat szerezhetsz, melyeket értékes ajándékokra válthatsz be.
1. oldal 2. oldal 3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük